Teszt: ki rémít meg a legjobban? Mély igazságokat tár fel rólad

Félelmetesen pontos analízis.

1.

Az egyes fotón szereplő Michael Pitt a 2007-es Funny Games című filmben egy szadistát játszik. Ha ő nyugtalanít a legjobban, akkor egy nagyon nyugodt és megfontolt ember benyomását akarod kelteni, pedig valójában csak makacs vagy. Szeretsz pszichológiai nyomást gyakorolni az emberekre, és igyekszel kibújni azok alól a feladatok alól, amelyek nincsenek ínyedre. A dominancia számodra kiemelten fontos.

2.

A kettes portré Ricardo Daríné, aki a 2005-ben készült Aura című filmben egy epilepsziában szenvedő férfit alakít. Ő hozta rád legjobban a frászt? Az emberek kedvesnek, barátságosnak látnak, aki minden mókában benne van. Ugyanakkor már régóta tartogatod magadban a haragod valami miatt – vigyázz, a negatív érzések hamar kitörnek majd belőled.

3.

A hármas képen látható kisfiú az Ébredések című 1990-es alkotásban egy katatóniában szenvedő pácienst alakít. Amennyiben tőle félsz a legjobban, félénk vagy és nem tűröd a változásokat. Rengeteg szabályt állítasz fel magadnak, amiket nem szegsz meg semmilyen körülmények között. Legbelül attól rettegsz, hogy elveszíted önmagad felett a kontrollt, ez valószínűleg a gyerekkorodból gyökerezik.

4.

A The Perfect Host című 2010-es független filmben David Hyde Pierce egy skizofrént kelt életre. Ha ő az, akivel a legkevésbé szívesen futnál össze egy sötét sikátorban, akkor hajlamos vagy elrejteni az emberek elől az ellenérzéseidet. Vágysz az egyedüllétre, de erről sem szívesen beszélsz senkinek. Mindenféle szociális tevékenységre kényszerítened kell magad, a párkapcsolatok is csak kényelmetlenséget okoznak a számodra.

5.

Az ötödik képen Cassandra Screbo látható, ő a 2015-ös Agoraphobia című filmben jelenik meg, egy olyan nőt játszik, aki pánikbetegségtől szenved. Ő nyugtalanít a leginkább? Sokat adsz mások véleményére, ha úgy hiszed, hogy nem kedvelnek, könnyen összeomlasz. Nem vagy elégedett az életeddel, de ezt igyekszel titkolni. Számos dolgotól félsz, hamar ideges leszel.

6.

A 2009-es Adam című film egy Asperger-szindrómás férfiról szól, őt a hatos képen feltűnő Hugh Dancy kelti életre. Jobban félsz tőle, mint a többiektől? Akkor 3 személyiség él benned. Egyszerre vagy színész, magányos farkas és kívülálló. Néha nagyon nyitottan viselkedsz, de sokszor egyedüllétre van szükséged, sőt olyan is előfordul, hogy homlokegyenest másképp látsz mindent, mint a legtöbb ember. Összeszett személyiséged miatt zárkózottan viselkedhetsz, fölösleges falakat húzol magad köré.

7.

A hetedik képen mosolygó James McAvoy hitelesen formál meg egy depressziós férfit a 2013-as mocsokban. Valóban vérfagyasztó egy figura, nem csoda, ha rá esett a választásod. Vidám személyiségnek mutatod magad, de otthon folyton szomorú és csalódott vagy. Az egész életed egy rejtőzködés, pedig jobb lenne, ha ledobnád az álarcot és önmagad lennél. Derítsd ki, mi az oka, hogy ha egyedül vagy, folyton lehangoltság kínoz!

8.

A 2010-ben készült thriller, a Peacock főszereplője Cillian Murphy és egy disszociatív személyiségzavarban szenvedő nőt alakít. Ha őrá böktél rá először, akkor gyerekkorod óta bajban vagy azzal, hogyan határozd meg magad, önbizalomhiányod, állandó útkeresésed megnehezíti, hogy bárhova is beilleszkedj. Egyszer ilyen, egyszer pedig olyan akarsz lenni, emiatt pedig számos fölösleges konfliktussal kell szembenézned.

betöltés...