Egy örült felgyújtotta a lányt. Két évig kellett maszkot viselnie. Nézd meg hogy néz ki ma!

Az ausztráliai Perth-ben élő Dana Vulin (28) élete teljesen megváltozott, mikor egy nő féltékenységből felgyújtotta, mert a fiatal lány beszélgetni kezdett a férjével. Testének több mint 60 százalékát harmadfokú égési sérülések borították, és sajnos a lángok Dana arcát sem kímélték. A kegyetlen nőszemély azt mondta, hogy egyszerűen tönkre akarta tenni Dana csinos arcocskáját. Nos, ez sikerült is neki.

A fiatal lány viszont nem roppant össze lelkileg, egyenes fővel járt, és eltökélte, hogy addig kezelteti magát, addig fekszik kés alá, ameddig visszanyeri eredeti külsejét, legalább annyira szép lesz, mint azon a bizonyos szörnyű nap előtt.

Dana tisztában volt azzal, hogy nem lesz minden olyan rajta, mint régen. Az egyik ausztrál televíziós csatornának el is mondta, hogy nem aggódik a sebhelyek, forradások miatt, hiszen most már ezek is az élete részét képezik.

A műtéteket követően folyamatosan maszkot kellett viselnie, de elérte a célját, hiszen az orvosok nagyon jó munkát végeztek. Igazából a külső átalakulása mellet Dana belső ereje, kitartása ami igazán értékelendő ebben a történetben. Az, hogy nem engedett a depressziónak, valószínűleg nagyban hozzájárult az is a felépüléséhez.

Így nézett ki Dana a támadás előtt

Ő a támadó, aki bedrogozva tört rá a lányra, majd alkoholt öntött rá és felgyújtott, majd elrohant

Dana arca a felismerhetetlenségig összeégett, még édesanyja is alig ismert rá

30 hónapon keresztül maszkot kellett viselnie

Még a bírósági tárgyalásra is maszkban kellett elmennie. A támadót végül 17 év börtönbüntetésre ítélték

Ezután Dana-nak még egy nagy nehézséggel is szembe kellett néznie, ugyanis az orvosa közölte, hogy méhnyakrákot fedeztek fel nála

A lány nem adta fel, megműtötték, és eltávolították a rákos sejteket

Az új arcát Dana egy divatbemutatón mutatta meg, egyben bátorságáról, önbizalmáról, magabiztosságáról is tanúbizonyságot téve

betöltés...