Sima terasznak néz ki, de ha megnyomsz egy gombot teljesen átalakul. Elképesztő mi lesz belőle!

Nyári időszakban mindenki csodás kertről, teraszról, lugasról, sok szép virágról, és zöld udvarról álmodik. A lényeg, hogy kint legyünk a természetben, lehetőleg minél többet.

Ha tehetnénk, valószínűleg az egész napot a kertben töltenénk. Ilyenkor mindig tervezünk, állandóan alakítunk, rendezgetünk. Lássuk be, azért a legtökéletesebb kert vagy udvar az, amelyen egy úszómedence is helyet kap. Az alábbiakban remek megoldást láthatunk egy újabb típusú kerti medence kialakításához.

Sokéves tapasztalat után a izraeli Agor Engineering cég megtervezte ezt a csodálatos álommedencét, mely elsőre úgy néz ki, mint egy szimpatikus terasz, azonban egyszer csak egy gombnyomásra átalakul. Tökéletes megoldás lehet bármilyen stílusú udvarra.

Az izraeli cég a medence tervezéséhez az ún. süllyesztés vagy álcázás technikáját használta fel. A tökéletes fapadlós terasz deszkái alól egyszer csak elkezd bugyogni a víz, majd lassan alakulnak ki a lépcsőfokok, és maga a medence is. A mozgás fordított irányba is működik, vagyis, ha végeztünk az úszással, megnyomunk egy másik gombot, és a medence padlózata e kezd felfele emelkedni, elnyeli a vizet.

A csodálatos vizuális hatás igencsak lenyűgöző, és technikailag is praktikus. A szülők többé nem kell aggódjanak, hogy a gyerek a medencébe esik. Csak egy gombnyomás, és az esetleges veszélyt jelentő medence el is tűnik.

Nézd meg a videót és ha tetszik a medence oszd meg a Facebookon.

betöltés...