Hétköznapi párnak néznek ki, de ha meglátod mi történt a fiúval, te is könnyezni fogsz

betöltés...

Szívszorító történet két emberről, akiknek a szerelme egy szörnyű katasztrófát is átvészelt. Mert az igaz szerelem egy ilyen sorscsapást is túlél…

Taylor Morris egy 26 éves amerikai tengerész. Egy jó kiállású, helyes, életerős katona. Barátnőjével, Danielle-el kalandvágyó emberek voltak, szerettek kirándulni, állandóan volt valami programjuk.  Egy nap azonban minden megváltozott. 2012-ben, egy küldetésen Taylor rálépett egy aknára, amely letépte mindkét lábát és kézfejét. Nem veszítette el az eszméletét, nem kapott sokkot. Nem akarta, hogy a mentőcsapat a segítségére siessen, mert nem akarta az ő épségüket is kockáztatni.

Azonban Taylort megmentették. Hazaszállították, ahol igazi hősként fogadták, az emberek az utcára vonultak, hogy üdvözölhessék. Az ő történetét mutatják be ez a szívszaggató videó. Pontosabban az ŐK történetét. Egy igaz szerelemét, az élni akarásét, a  kitartásét. Ha nekik sikerül boldognak lenniük, nekünk aztán nem lehet okunk boldogtalannak lenni egy percig sem. Egy óriási veszteség történt velük, ők mégsem keseregnek. Tavaly Taylor eljegyezte Danielle-t, együtt szeretnék leélni az életüket.

Hosszú, boldog életet kívánunk nekik, és reméljük, az élet innentől kezdve csak jót tartogat számukra.

betöltés...