Csillagjegyed megmutatja hogyan csábíts! Segít a horoszkópod!

Mindenkinek vannak jó és kevésbé előkelő tulajdonságai. Ám ha meg akarsz hódítani valakit, akkor jobb, ha előtérbe helyezed a legcsábítóbb oldaladat. A Vénusz megmutatja, benned mi a legvonzóbb egy férfi számára! Azt fedd fel magadból, ami neked is fontos, így biztosan olyan férfit tudsz megigézni, aki épp téged keres.

Kos

A lelkes, belevaló csajokat minden pasi szereti. Ám azt különösen nagyra értékeli a férfi, ha nemcsak másokért, mások céljaiért tudsz lelkesedni, hanem saját magadat is középpontba tudod helyezni. Az egészséges önzés kifejezetten vonzó tulajdonságod, mutasd meg, hogy nem oldalbordája akarsz lenni valakinek, hanem a másik fele.

Bika

Irányítsd figyelmedet arra, hogy a vagyon, a pénz, a csillogás csak sokadik szempont a párkeresés terén. Érzékeny lelked olyan társra vágyik, aki szeretetet ad, odaadó, és van szépérzéke. Mutasd meg, hogy rajongsz a művészetért, a romantikáért, de izzik benned a szenvedély is. A birtoklási vágyadat időben csillapítsd le!

Ikrek

Van szabad akaratod, saját véleményed, és senki kedvéért nem fogod azt megmásítani. Add tudtára mindenkinek, hogy szabad lélek vagy, szárnyalni akarsz, és nem lehet a nyakadba pórázt akasztani. Ne félj attól, hogy ez elriasztja a férfiakat. Akad majd, aki épp egy ilyen repkedő, független, kedves lélekre vágyik, aki tüzet tud gyújtani bármikor.

Rák

Ne félj kimutatni azt, milyen érző lélek vagy. A család, a szerelem, a gyermekeid a legfontosabbak, az anyagiak háttérbe szorulnak. Mutasd meg jövendőbelidnek vagy meglévő kedvesednek, hogy számodra az otthon melege, a béke, a harmónia mindennél fontosabb. Ne eressz horgonyt olyasvalaki mellett, akinek mindez sokadlagos.

Oroszlán

Csitítsd le a nagyon heves, tüzes oldaladat, találd meg az arany középutat! Ismerje meg a másik fél nagylelkű, barátságos, kiváló véleményformáló énedet, aki egészen elképesztő intuíciókkal rendelkezik. Ne rejtsd véka alá az optimista oldaladat, aki minden rosszban képes meglátni a csipetnyi jót. Ugyanakkor ne erőltess a pasira semmit nyíltan, és légy ravasz!

Szűz

Mivel idealista vagy, teli letisztult gondolatokkal, ezt nehogy eltitkold az udvarlód elől! Azt se rejtsd véka alá, hogy ragaszkodsz a hagyományokhoz, és fontos számodra a család, a házasság, a gyerekek. Vannak férfiak, akik bizony szeretik a rendet, a rendszerességet, a békét – márpedig te épp ezt tudod nyújtani magas szinten, igaz?

Mérleg

Temperamentumos vagy, de ne mutasd ki, hogy szorult beléd némi akarnokság. Legyen véleményed, ha kérdeznek, amit formálj úgy, hogy a te gondolataidat tükrözzék, de ötvözd bele a másik fél reményteli elképzelését. Legyél okos és logikus, mindig járj a kapcsolatotok előtt két lépéssel. Légy segítőkész, de ne érezze azt, hogy te akarsz feladatokat megoldani helyette.

Skorpió

Mivel tele vagy szenvedéllyel, de bizony a szélsőségesség is alapvető jellemvonásod, ötvözd ezt a két tulajdonságodat. Lángnyelveid csapjanak a magasba, de ne égesd meg, csak tüzeld fel a másikat. Lássa benned azt, hogy örökké tudsz újat mutatni, és téged bizony meg kell hódítani. Az, hogy örökké magas hőfokon égsz, bármely férfi számára őrülten vonzó lehet.

Nyilas

Teljesen egyértelműen add tudtára mindenkinek, hogy a lelked szabad, és egy elkötelezett kapcsolatban is szükséged van kellő függetlenségre. Nem vagy felületes, nem vagy szeleburdi, és ami a szíveden, az a szádon. Ne titkold, hogy milyen dolgok után sóvárogsz, és azt se, hogy szereted előre lefektetni a kapcsolat szabályait. Lesz pasi, akinek ezért dobban majd meg a szíve!

Bak

Az örök hűség számodra alapvető fontosságú, így ezt egy percig se titkold. Lehet, hogy valakit épp ezzel fogsz az első randi után elüldözni, de akadnak még olyan reneszánsz hímek, akik épp ugyanúgy monogámiára vágynak. A benned megbúvó konzervativizmus, az elköteleződni vágyás és icipici zárkózottság épp kapóra jön egy hasonszőrű személynek!

Vízöntő

Ne áltass senkit azzal, hogy olyan vagy, mint mások. Vízöntő Vénusszal szemléletmódod egyedi, kilógsz a sorból, szeretet nélkül pedig elképzelhetetlen az együttlét. Bizony, hajlamos vagy átlépni a határokat, megszegni a szabályokat, de hidd el, van a világban olyan, aki épp téged keres, a magad különcségével együtt.

Halak

Ne rejtsd el az önfeláldozó, romantikus énedet. Kíváncsi vagy, de nem tolakodó. Érdekel minden, amit eddig csak részben, vagy egyáltalán nem ismertél. Szereted a gyengébbeket támogatni, az elesetteket felsegíteni. Olykor erődön felül adsz, ami csodás tulajdonság, ám majd megleled azt a férfit, aki időben visszafog, ha túl akarnád vállalni magad.

betöltés...