10 dolog, amit csak a fázósok érthetnek

És te kettő, vagy három harisnyát, hordasz télen? Ha az atléta és a derékmelegítő nálad is alapdarab, akkor most jó melegen a keblünkre ölelünk!

1. Amikor elhangzik az “olyan enyhe idő van” valaki szájából, sosem érted, hogy az enyhe akkor most azt jelenti, hogy egy pulcsiban és egy kabátban is épp, hogy nem fagysz meg?

2. A réteges öltözködés másoknak: póló, pulóver, kabát. A réteges öltözködés neked: derékmelegítő, atléta, póló, hosszú ujjú, pulcsi, kabát.Apropó, derékmelegítő. Nálad alap darab ősztől tavaszig. Na jó, hűvösebb nyári éjszakákon is előkerül néha.

3. Az újévi jeges vízben fürdést és társait nettó hülyeségnek tartod, de a Balatonba sem szívesen mész be, kivéve ha már “pocsolya melegnek” nevezik a hőmérsékletét.

4. A ruhatárakat a bulikban egyértelműen neked találták ki. Gyakorlatilag egy fél gardróbnyi ruhát kell lepakolnod érkezéskor és folyton odáig jutsz, hogy dupla ruhatárpénzt fizetsz és két bilétával távozol.Alap, hogy nyáron is van nálad pulcsi. Nem is érted, ez egyáltalán kérdés???

5. Télen a harisnya viselését önmagában nem igazán érted, maximum nadrág alá, vagy egymásra véve. Volt már, hogy egyszerre 3 harisnya volt rajtad? Mi hallottunk már ilyenről…ööö.

6. Őszintén megbotránkozol a rövid kabátos lányokon és nem tudsz mit tenni, egyszerűen félted őket. Volt már olyan, hogy majdnem odamentél szólni nekik, hogy felfázni veszélyes dolog, de szerencsére a barátaid visszatartottak.

7. Ha régen cigiztél, neked biztosan jót tett, hogy betiltották a dohányzást a kocsmákban. Nagyon nehezen veszed magad rá, hogy kimenj, öltözködni folyton meg olyan macerás!

8. A tél közeledtétől rettegsz. A hideg a fő főellenséged, innentől kezdve igyekszel minél kevesebbet a külvilággal érintkezni. Ó radiátorok és cserépkályhák!

9. Épp ezért számodra a pakolás sem egy perc. Mindenféle réteget gondosan ki kell találni, színben és anyagban is össze kell illeniük a szetteknek. Jó esetben, mert azért a nem fázásért simán beáldozod a jó ízlést és bedobod a thermo pulcsi kártyát.

10. Igen, pizsamában és zokniban alszol. A meztelenül alvás fogalma számodra totál ismeretlen és érthetetlen, még nyáron is.

betöltés...