Apa és kislánya búcsúzik az édesanyától – megható jelenetek

Ben Nunery és kislánya, Olívia különleges módját választották a búcsúnak: a rákban elhunyt édesanyának emeltek emléket azzal a fotósorozattal, ami Ben és felesége, Ali esküvőjét idézi meg. A kicsi lány és apukája ugyanúgy pózolnak, mint pár évvel korábban apa és felesége tették az esküvőn abban a házban, amit akkoriban sikerült megvásárolniuk – és ami akkor a jövőt jelentette a számukra.

[sociallocker]

A fiatal pár 2009-ben házasodott össze, a nő azonban 2011-ben, 31 évesen örökre elaludt. Az édesanya halála után Ben és Olívia új lakásba költözött, a költözés utolsó napján azonban még elkészítették ezeket az utolsó képkockákat.

„Ez a történet nem a gyászról, a veszteségről és a fájdalomról szól. Természetes, átéltem ezeket az érzelmeket, és mind a mai napig így érzek, de nem akarom, hogy az emberek ezt lássák a képeken. Ez a történet a szeretetről szól” – mondja a férj. A bal oldali kép 2009-ben, a jobb oldali 2013-ban készült.

A képeket Ali testvére, Melanie készítette sok évvel ezelőtt is.

Az édesapa azt reméli, hogy a képek segítségével Olívia emlékezni fog majd az édesanyjára.

„Ali emléke nem ebben a házban él, hanem a szívünkben, ő velünk van” – mondja az édesapa.

„Szerettem volna megmutatni a lányomnak, hogy az anyukájával hol terveztük a közös jövőnket, és azt, hogy egyszer majd sok gyermekünk lesz” – meséli Ben.

A kislány Mommynak hívja a kis üvegszobrot.

Ali testvére, Melanie gyakran kap jeleket a testvérétől, egy hófehér toll mindig ott terem mellette a semmiből. A fotózáson Olívia is talált egyet.

Ben megtanulta játszani az esküvői dalukat, Stevie Wondertől az I Believe-et, amit gyakran énekel a kislányának.

„Bár az élet rohan tovább, hullámvölgyeken, kanyargós utakon keresztül, Olívia és én mindig meg tudjuk nézni majd ezeket a képeket, mindig emlékezni tudunk arra, hogy egy rövid időre volt egy hely, ahol én voltam a legszerencsésebb ember ezen a földön” – meséli Ben.

forrás: nlcafe

[/sociallocker]

betöltés...