Ashley Graham bevállalta: így néz ki bikinis teste photoshop nélkül

betöltés...

A plus-size modell ismét ledöntött egy tabut, hogy bátorítsa nőtársait.

A rettegett bikiniszezon

Május elejével sok helyen beköszönt a strandszezon, emiatt pedig nők milliói kezdenek kétségbe esni. A magazinokban megjelenő, karcsú és formás fürdőruha modelleket látva, az ember lánya valóban elgondolkozik azon, hogy jó ötlet-e belebújni a bikinibe és közszemlére tennie magát. Ashley Graham, a népszerű plus-size modell évek óta kampányol azért, hogy a nők elfogadják a testüket. Most egy fürdőruha kollekció kapcsán bíztatja a hölgyeket arra, hogy vállalják testüket. Ezt a leghitelesebb módon teszi!

View this post on Instagram

🦂

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Bevállalta, megmutatta

A divatvilág szereplőinek egyik legnagyobb rémálmuk, hogy tökéletlenségeik feltárulnak a nagy közönség előtt. Éppen ezért szinte sosem mutatkoznak tökéletes smink, frizura nélkül vagy előnytelen ruhában. Ashley Graham azonban már többször bebizonyította, hogy a tökéletesség egy ezerarcú tulajdonság, csak mindenkinek meg kell találnia azt, ami igazán jól áll neki. A modellen jó pár kiló plusz van, mégis a testéből él, nem is akárhogyan.

Retus nélkül

Egy olyan új bikini kollekció modelljének választották, ahol azzal a kitétellel szerződtek, hogy minden kép kizárólag Photoshop-mentesen, retusálatlanul kerül felhasználásra. Így igazán hiteles képet kaphatnak a vásárlók arról, hogyan fog állni rajtuk a kiválasztott fürdőruha. A fotók tanúsága szerint, igen jól!

Fürdőruha mindenkinek

Ezzel a szlogennel népszerűsítik a kollekciót, amit a 2018-as nyár divatát követve, de az előnyösség szempontját figyelembe véve készítettek el.

Ashley Graham profin pózol a darabokban, de ha jól megnézzük a fotókat, egyből feltűnik, hogy a narancsbőr, stirák és más bőrhibák valóban láthatók maradtak.

Ez az igazi Woman Power!

betöltés...