Az internet segítségét kérte a gyászoló édesapa 6 hetes elhunyt kislánya fotójának photoshoppolásához.

Egyszerű kéréssel fordult az internetes közösség felé egy gyászoló apuka, akinek hat-hetes kislánya elhunyt. Nathen Steffel kislányának, Sophiának érdaganat volt a májában, ami miatt születése után sohasem hagyhatta el a kórházat. Az orvosok hat héten át küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteniük. A gyászoló család összes fényképes emléke orvosi eszközökkel a testében mutatja az elhunyt kislányt, azonban a szülei nem így szeretnének rá emlékezni.
 
Ezért az édesapa a legnagyobb internetes közösséghez, a Reddit felhasználóihoz fordult, hátha tud valaki segíteni neki azzal, hogy a Photoshopban szerzett tudásukkal eltüntessék az orvosi eszközöket a képről… a reakciók pedig csodálatosak voltak.
 
A gúnyról, viccelődésről híres oldal felhasználói megmutatták, hogy van szívük.
 
Pár nap alatt fantasztikus képek érkeztek, köztük több rajz, festmény, az emberek sokszor egymás munkáit egészítgették ki megállás nélkül, hogy minél jobb, minél szebb eredmény születhessen.
 
Rengetegen fejezték ki részvétüket is, és léptek kapcsolatba Nathannel, aki alig győzött válaszolgatni az embereknek, megköszönni a munkájukat, kommentjeiket.
 

forrás

betöltés...