Ilyen a megjelenésed a csillagjegyed alapján

Tudtad, hogy horoszkópunk nemcsak személyiségünkre, hanem külső megjelenésünkre is jelentős hatással van? Vajon ráismersz magadra?

Kos

A Kos uralkodóbolygója a Mars, ami férfias jellegre utal, akkor is, ha nő az illető.

Közepes, vagy magas testfelépítésű, végtagjai hosszúak és erősek.

Szemei mélyen ülnek és tekintetük fürkésző. Szemöldökük bozontos, sötét, ami ha férfiról van szó, gyakran össze is nőhet.

Bika

A Bika nő, vagy férfi alacsony, zömök testfelépítésű. Hízásra és tokasodásra hajlamos, viszont összességében kedves és barátságos kisugárzása van.

Általában sötét színek a dominánsak rajta (sötét haj, sötét szem), és nekik vannak azok a tipikus boci szemei, melyekkel melegséget sugároznak.

Ikrek

Az Ikrek igazi sportember benyomását kelti.

Magas és szikár, olykor aránytalanul hosszú végtagokkal

Maszkulin típus, tehát csípője és melle kevésbé hangsúlyos. Szemei sokszor vágottak és kicsik, tekintetük érdeklődő és fürkésző.

Arisztokratikus megjelenés jellemzi őket, főleg a kezüket, melyeken az ujjak hosszúak és nőiesek.

Rák

A Bikához hasonlóan a Rák is hízásra hajlamos, de inkább csak a felső testrészeken. Arca kerek és pufók, szemei gyakran mandulaformájúak és mélyen ülőek.

Inkább alacsonyak, mint magasak, karjai erősek és rövidek.

Összességében kedves, barátságos megjelenésűek, és a Vénusz hatása miatt az erős testfelépítés ellenére roppant nőiesek.

Oroszlán

Szinte nincs is olyan, amely annyira hasonlítana jegyének ábrázolására, mint az Oroszlán. Általában magasak, erősek és bátorságot sugároznak. Hajuk gyakran göndör, és dús, akár az oroszláné.

Szemei barna vagy zöld színben pompáznak, szinte tűzben égnek. Megjelenésük tekintélyt parancsol, járásuk határozott, és valami megfoghatatlan légkör lengi őket körül.

Amennyiben nőről van szó, mellei nagyok és formásak.

Szűz

Megjelenése tiszta és egyszerű. Kerüli a feltűnést, az ápoltság mindennél többet jelent számára, ezért ha nő, inkább csak alap sminket használ, mint élénk színeket.

Általában közepes, vagy magas felépítésű, karjai hosszúak és csontosak. Orra hosszú és egyenes, mely előkelő megjelenést kölcsönöz neki.

A Szűz jegy szülöttei csak ritkán híznak el, inkább vékonyak, és izmosodni se tudnak igazán. Hajuk világos és vékony szálú, mely gyakran hullik.

Mérleg

A legszebb és a legnőiesebb az összes jegy közül a Vénusznak köszönhetően (akkor is, ha férfi az illető).

Könnyedek, kecsesek és általában vékonyak, bár ha felborul az egyensúly az életükben, az a súlyukon hamar megmutatkozik (vagy nagyon lefogynak, vagy nagyon meghíznak).

Arcuk kerekded, de nem pufók, nevetéskor gyakran gödröcskék láthatóak. Ujjai hosszúak és vékonyak, igazi zongorista ujjakkal rendelkeznek. Fülei és szemei kicsik, mellei arányosak.

Skorpió

A Skorpiót hosszú felső, és rövid alsótest jellemzi. Szemeik kicsik, általában világos színűek és tekintetük fürkésző, mivel mindenkibe bele akarnak látni.

Orruk gyakran hangsúlyos és nem ritka, hogy görbületek fedezhetőek fel benne. Ujjaik rövidek, kissé férfiasak, viszont szájuk kifejezetten érzéki és nőies.

Arcuk finom, világos és hosszúkás, míg nyakuk rövid, alig hangsúlyos.

Nyilas

A Nyilas erős, zömök, de mégis karcsúnak látszik. Eléggé nőies jegy, mellei és csípője hangsúlyos, bár férfias vonása közé tartozik, hogy meglehetősen vállas felépítésű.

Orra hosszú, arisztokratikus, és a homlokkal azonos magasságból indul. Mivel él-hal a sportért, izomzata rendkívül fejlett.

Fogai olykor szabálytalanul nőnek és kisebbek, mint az átlagé. Lábai igazán formásak, combjai karcsúak, bokája vékony.

Bak

Szépek, elegánsak, könnyedek. A Bak gyönyörű jegy, mégse azok a klasszikus szépségek, inkább érdekesek.

Szemei mélyen ülőek, tekintetük bizonytalan és félénk. Fülei tünde-szerűek, hegyesek és olykor elállóak.

Magasak és karcsúak, járásuk könnyed, mintha a föld felett lebegnének. Szájuk keskeny, lefelé görbül és ez viszonylag szigorú, merev kinézetet kölcsönöz nekik.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülötte magas, atletikus felépítésű. Arca húsos, nevetéskor gyakran gödröcskék vehetőek észre rajta, és ínye néha kivillanhat.

Szemei nagyok és zöldes barnás színűek, de nehezen lehet belőlük bármit is kiolvasni, mert tekintetük általában tárgyilagos.

Lábai rövidek, inkább a felső teste adja a magasságot. Haja világosbarna, tincsei sokszor hullámosak.

Halak

Közepes felépítésű, és vagy erősen hízásra hajlamos, vagy kifejezetten vékony, légies. Arca kerek, kisebb párnácskákkal.

Karja és ujjai rövidek, de lábai formásak, bokái keskenyek.

Szemei kékes árnyalatúak, amolyan álmodozóak, ezért nézése nyílt és barátságos. Mellei közepes méretűek, kerekek és formásak. Mosolya kifejező, szinte már túlvilági.

betöltés...