A lebénult kis tacskót párzásra kényszeríti gazdája – mindenkit meglep az ellés után

Naponta mentenek meg állatokat napjainkban az utcáról, de néha olyan történetet is olvasunk ami nem megy ki a fejünkből.

Az alábbi történet a lebénult kutyusról Maria-ról szól.

Életének nagy részét ez a kutyus nagyon szörnyű körülmények között töltötte. Miután rosszul bántak vele, a kutya egyik nap a derekától lefelé lebénult. A hátsó lábait és a csípőjét sem érezte ennek ellenére a gazdája arra kényszerítette hogy vemhes legyen, mert a kiskutyákkal pénzt akart keresni.

Mikor azonban kiderült, hogy a vemhes kutya csak drága császármetszéssel fog tudni elleni, a gazdája egyszerűen otthagyta valahol az út szélén.

Maria ott feküdt az út szélén, vemhesen és alig bírt megmozdulni.

Szerencsére időben érkezett a segítség. A “Friends of Emma” nevű állatmentő szervezet tagjai találtak rá és elvitték az állatorvoshoz.

Itt kiderült, hogy vérszegény, tele van bolhával és más fertőzése is volt. Ezen kívül rettenetesen félt is, féltette a saját és kölykei életét. Az állatorvos azt is megállapította, hogy már több hónapja le volt bénulva.

De végül is minden jóra fordult, a kutyus sok kezelés és gyógyszert kapott hónapokon keresztül. Az ellés után a kölyköket a Von Trapp család tagjairól nevezték el. A filmben láthatjuk is a kiskutyákat és 2,05 percnél pedig szinte nem is hisszük el, hogy ez is megtörtént.

Kérjük oszd meg ezt a filmet barátaiddal a Facebook-on, ha Neked is tetszett.

betöltés...