Senki sem számított erre: Meglepő fotót posztolt Hosszú Katinka

A mai nap legnagyobb híre!

Közös fotóval üzentek

Nagyon régen volt olyanra példa, ami ma történt. Hosszú Katinka és Shane Tusup közös fotót posztolt, sőt egy igen erős üzenetet is mellékeltek a fotóhoz: “You and me against the World”, vagyis Te és én a világ ellen – olvasható a Katinka Facebook oldalára feltöltött kép mellett.

A házaspár kapcsolata tavaly novemberben romlott meg, olyannyira, hogy különköltöztek, sőt a közös munkát is felfüggesztették. Válókeresetet is benyújtottak, de az információk szerint azt szüneteltetik most…

You and me against the World

Publiée par Katinka Hosszu sur Jeudi 29 mars 2018

Az utolsó közös fotó

Az Instagramon az utolsó közös fotójuk november 16-án készült. Akkor ezt a fotót tették közzé, itt még látszólag minden rendben volt közöttük.

Nem látták együtt őket

Miután sokáig nem lehetett őket együtt látni, eltűntek a közös szelfik is, megindultak a találgatások. Rengeteg pletyka szárnyra kapott, azonban pontosan senki sem tudta, hogy mi történt. Katinka új edzőt is keresett, nem mutatkoztak Shane-nel együtt és csak olyan képeket osztott meg az úszónő, amin egyedül szerepel.

Végre együtt

A mai nappal azonban úgy tűnik, hogy vége a találgatásoknak. A házaspár közös fotója megdöbbentette a rajongókat, persze rengetegen örülnek neki, hogy ismét egymásra találtak.

View this post on Instagram

You and me against the World

A post shared by Katinka Hosszu (@hosszukatinka) on

betöltés...