Nagy örömhírt osztottak meg Tóth Andiék! Gratulálnak a rajongók!

Elárulta titkát Tóth Andi és szerelme, Szabó Ádám! Egy megható posztban jelentették be, különös nap a mai.

Nagy bejelentés

Ez év március elején robbant a hír: a Glamour-gálán csókolózni látták Szabó Ádámot és Tóth Andit. A fiatal énekesek akkor még nem nagyon akartak nyilatkozni kettejük kapcsolatáról és ez így is maradt A Nagy Duett végéig. Miután mindketten kiestek, viszont felvállaltak, egy párt alkotnak. Ma egy fantasztikus örömünnepre ébredtek! Meg is osztották a világgal!

Az elmúlt pár hónap ..♥️ #mindvégigegyütt #loveyousomuch #mybaby ♥️ @szaboadamofficial

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Világos a dátum

Tóth Andi nem sokkal ezelőtt ismét egy közös képet posztolt a szerelmével: Ádám fogmosás közben, hátulról lepte meg szerelmét és már el is készült a kép. A fotó mellé Andi csak egyetlen információt írt: félévesek. Ez pedig végre tisztázza a múltat is, február 20-án jöttek össze. Azaz a Glamour-gálán már egy párt alkottak!

#halfayear 💑

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Meggyűrűzték?

S mindezek tudatában érdemes visszakeresni a két sztár közösségi oldalán a bejegyzéseket, különösen, ami a február 20-at illeti. Bizony, Andi egy mosolygós képet tett aznap közzé, amelyen a körmeit szerette volna megmutatni a rajongóknak. Vagy mégsem? Többen ugyanis kiszúrták, egy gyönyörű gyűrű virít rajta. Ez lehet az első ajándék vajon a kedvesétől?

#perfectnails 💅🏽♥️ @kurmaiagica_nails

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Szabó Ádám nem vette ilyen romantikusra a figurát, aznap csak az edzéséről posztolt egy feszítős képet. Természetesen a sztár lányrajongói ennek is nagyon örültek.

betöltés...