Íme, honnan ered a nők problémája. Egy neves pszichológus zseniális vallomása!

Gyakran hangzik el, hogy a nők lelki-érzelmi központja, agyuk működése jóval bonyolultabb, összetettebb, mint a férfiaké, ezért olykor nehezebb is a nők élete. Mihail Labcovschii pszichológus szerint, ha egy nő csak a rosszat látja a férfiakban, akkor ideje önvizsgálatot tartania.

Következzen most 7 jótanács nőknek, hogy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot alakítsanak ki a boldog családi élet megteremtése érdekében.

1. A jóság ott van bennünk

Ha van olyan ember a közelünkben, aki boldog, mert szerető férje van, csodás gyerekei, otthonában minden rendben van, és még a munkáját is imádja, ne irigykedjünk rá, hanem tanuljuk meg tőle, hogy hogyan kell csinálni. A boldogság bennünk is ott van, csak elő kell csalogatni. Legyünk jók az emberekkel, ettől máris jobban fogjuk érezni magunkat.

2. A nőknek csak egy dologra van szükségük

Tévhit, hogy a férfiak gyakrabban vágynak a szexre, mint a nők. A különbség inkább a szeretkezés minőségében mutatkozik meg, hiszen a nők többsége inkább gyengédségre, meghittségre vágyik. A lényeg, hogy fogalmazzuk meg, hogy mire vágyunk, vegyük át a kezdeményező szerepet, mert ezzel jót teszünk a kapcsolatunknak.

3. Figyeljünk magunkra, ne a statisztikákra

A legfontosabb, hogy mindig az érzéseinkre figyeljünk. Törekedjünk arra, hogy külső körülmények, emberek, vélemények minimális hatással legyenek az életünkre, ne érdekeljen az, hogy valaki miért nem ment még férjhez, vagy miért nincs gyerek. Önmagunkban kell megtalálnunk a boldogságot, nem a külsőségekben, az elvárásokban.

4. Ne adjuk meg könnyen magunkat

Ne tekintsünk úgy magunkra, hogy a dolgunk annyi egy házasságban, hogy főzzünk, takarítsunk, és kimossuk férjünk koszos zoknijait. Egyenlő feltételeket kell teremteni ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a párkapcsolatban.

5. Ne féljünk a magánytól

Ráér rettegni, hogy egyedül maradunk a világon, ha már súroljuk a 80-at. Amíg fiatalok, erősek, magabiztosak vagyunk, addig ne törődjünk a magánnyal, ne féljünk, mert a félelem bizonytalanságot, negatív energiákat hoz be az életünkbe.

6. Ne kössünk kompromisszumokat

A harmónia megteremtéséhez nem szabad kompromisszumokat kötnünk, mert akkor már nem tud lenni igazi boldogság, nyugodtság, egyensúly az életünkben. Csak az az ember tud harmóniában élni, aki szereti és elfogadja önmagát.

7. Az elfogadás nagyon fontos

Mikor hazaérünk a munkából, akkor nem úgy kell tekinteni az otthoni teendőkre, családtagokra, mintha az a második munkahelyünk lenne, otthon engedjük el magunkat, lazítsunk, és fogadjunk el mindenkit olyannak, amilyen, és ugyanezt várjuk el a többiektől is. És ezáltal jobb lesz az életünk.

betöltés...