Így tudod meggyógyítani a köröm gombásodását ezzel a természetes olajjal!

Ha azt vesszük észre, hogy valamelyik lábujjunk körme megsárgul, vagy megvastagodik, akkor minden bizonnyal körömgombával van dolgunk.

Legyünk óvatosak, hiszen a görömgombától nagyon nehéz megszabadulni, és gyorsan átterjedhet a kezünkre is.

A körömgomba megtámadja a kéz- vagy láb körmeit, a körömágyat, és a köröm alatti bőrfelületet. A körömgomba soha nem múlik el magától, ezért fontos, hogy hamar elkezdjük kezelni.

Ha inkább a természetes orvoslás hívei vagyunk, akkor válasszuk az alábbi nagyon hatékony megoldást.

Az oregánóolaj nagyon erős gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik, éppen ezért rövid idő alatt szembeszáll a legmakacsabb körömgombával is.

A benne található karvakrol képes meggátolni a káros sejtnövekedést, és a különböző baktériumok, gombák szaporodását is.

A terápiásan alkalmazott illóolajok jó, ha 100\%-os tisztaságúak, ezért keressük mindig a legjobb minőségű bioillóolajat.

Ha körömgomba ellen vásároljuk az oregánóolajat, akkor legalább 70\%-os legyen a karvakrol tartalma. Ajánlott már az első kisebb tünetek jelentkezésekor beszerezni az oregánóolajat, és elkezdeni a kezelést, hogy a probléma ne súlyosbodjon el.

Naponta 1-2 alkalommal cseppentsünk az érintett területre egy-két csepp oregánóolajat, majd masszírozzuk be alaposan, hogy a köröm körüli bőrrész is kapjon az olajból. A köröm elszíneződése általában az első jelek közé tartozik. Ha azt látjuk, hogy sárgásra vált a körmünk színe, gyorsan kezdjük alkalmazni az oregánóolajat. A kezelést egészen addig végezzük kitartóan, míg a tünetek megszűnnek.

betöltés...