Októberi szerelmi horoszkóp: igazán boldog percek jönnek

Hideg napok jönnek, de a szívben attól még gyúlhat forróság. Olvasd el, mit ígér az októberi horoszkóp!

Kos:
III.21. – IV. 20.

Talán te sem tudod, mit szeretnél, s ebben az összevisszaság el is veszel. Egyik pillanatban mindent, vonz az összetartozás, még régen együtt élt párodat is újra felfedezed, a szerelem ismét lángra lobbant, a másikban meg előjön az a kényszeres szabadságvágy, mely nem képes alkalmazkodni, öntörvényű, a saját útját járja egyedül. Ez a hullámzás teljesen kiszámíthatatlanná tesz, feladva a leckét nem csak neked, de a rád vágyóknak is, próbára téve a meglévő, vagy a még kialakuló kapcsolatot.

Bika:
IV.21. – V.20.

Bármi vágyad van, az angyalok hozzák. Ha az a szerelemről szól, akkor ott serénykednek. Garantálni azonban már nem tudják, hogy melletted is maradjanak. Ha hadonászol, türelmetlen vagy, meg akarod mondani szerelmednek vagy régóta együtt élt párodnak, mi a jó neki, talán még „be is zárnád”, szinte biztosra veheted, hogy nem kell tovább alkalmazkodnod, sikerül az ilyen viselkedéssel elűznöd még a kitartó hódolóidat is. Ha akarod, egy pillanat alatt megfordíthatsz mindent, hisz angyallá is tudsz válni.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Próbák sorozatára számíthatsz, legyél bár kapcsolatban, avagy még keresésben. A benned levő félelmek felerősítik az önbizalomhiányt, keménységet, szigorúságot hozva, kapcsolatodban szakításra is sor kerülhet. A rád oly jellemző nyitottságot felváltja a befelé fordulás, az egyedüllét iránti vágy – csalódásod meglehet határtalan. Legszívesebben talán sírnál, hisz álmaid elengedése nem is olyan könnyű, vagy álmaidba menekülsz, hisz a valóság riasztó. Itt az ideje egy nagy rendrakásnak, felelősségvállalásnak!

Rák:
VI.22. – VII.22.

Sokáig ne maradj csalódásodban, önsajnálatodban, melyet az illúziók okoznak! Szeresd úgy szerelmedet/ társadat, ahogy van – úgy sem találsz tökéleteset, kár másról álmodozni! Ha szabadságvágyad elhatalmasodna, sportolj egy nagyot, a feszültségek nagy része úgy ki tud menni! Középpontodba visszatalálva, talán értékké válik az összetartozás is. Ha még keresésben vagy, vissza tudsz térni az ábrándok rózsaszín ködjéből a valóságba, meglátod valakiben azt a csodát, ami benne van, s a nehézségekkel együtt vállalod.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

A szerelmi életedre is hatással vannak a mostanában itt levő félelmek. Ezek abból a karmikus elszámolásból táplálkoznak, melyeket nem tudsz kikerülni – azt kapod vissza, amit adtál másoknak! Ha nem figyeltél – azt, ami nagyon könnyen megtépázza önbizalmadat, keményen próbára téve hiúságodat. A „számlák” kifizetése után azonban akár egy nagy, mélységgel teli szerelem is érkezhet – találkozhatsz valakivel, akivel már több életet is éltél együtt, egyből egymásra ismerve. Minden jó, ha jó a vége!

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Szerelmi kapcsolatodban nagy átalakulás van, egy magasabb szintre kell lépnetek, hisz a régit már meghaladtátok. Ha sikerül a feszültségekben rejlő tanításokat megérteni, ha el tudod engedni az öncélú akaratot, féltékenykedést, játszmázásokat, besértődéseket – kapcsolatotok megerősödik, s nincs szükség szakításra, mely benne van a pakliban. Régóta együtt élt párod már ismer, még a mostani keménységed is el tudja fogadni, mely által minden megoldódhat, csak engedd, hogy szeressen!

Mérleg:
IX.24. – X.23.

mérleg:
Minden lehetséges. Rajtad múlik, hogy a benned levő nagy szereteted működteted –e, avagy a félelmek miatt kialakuló birtoklási vágyat, féltékenykedést, érzelmi zsarolást, besértődést. Ezt még tetézheti türelmetlenséged, s ezt a „csomagot” már tényleg nagyon nehéz kivédeni annak is, aki nagyon szeret! Sportold ki magadból ezeket a nehéz energiákat, vagy ismerd fel, hogy most szabad szeretnél lenni, s korrektül búcsúzz el társadtól! A munkádban levő sikerek sokat segíthetnek, figyelj abba az irányba!

mérleg:

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Kíváncsiskodással, pletykálkodással, türelmetlenséggel ne rontsd el azokat a csodát hozó lehetőségeket, melyek itt vannak! Tele vagy hittel és szeretettel, melyek segítenek ezeken átlendülni. Sugárzod a szerelmet, ami nem csak kedves mosolyodon látszik, de nagyon divatos és csinos ruháidon is – hódítani akarsz. Persze, hogy sokan vannak körülötted – flörtölsz is, elhúzva a „mézes madzagot” hódolóid előtt. Régóta együtt élt pároddal váltják egymást a viták és a csodálatos ölelések.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Mélyen érző és mélyre ható mondataiddal mindenkit leveszel a lábáról, csak ne legyél türelmetlen! A titkok vonzanak, könnyebben is be tudnak most húzni egy titkos, izgalmat hozó szerelembe. Ám ha türelmetlenek és erőszakosak hódolóid, esélyt nem adsz nekik a folytatásra. Igaz, most még akkor is csábító vagy, mikor haragszol, nem is tudod őket eltántorítani. Régóta együtt élt pároddal teljes a harmónia, előző életekből jövő áthallások újra összeboronálhatnak benneteket.

Bak:
XII.22. – I.20.

Ne foglalkozz a külsőségekkel, ne hagyd, hogy a sznob világ megvezessen! A látszat, a csillogás mögötti tartalmat keresd, hisz minél nagyobb a füst, annál kisebb a tűz! Meglehet, egy szerény és egyszerű hódolót nem veszel észre, pedig ha figyelnél, meglátnád, hogy épp őt keresed. Akaratod, akaratosságod ellenére sokan vesznek körül, ami nem csoda, hisz komolyságod mellett szépséged most is nagy hatással van a világra. Régóta együtt élt párod egy angyal, még akkor is, ha valami bánt vele kapcsolatban.

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Engedd el csalódásodat, melyet elvárásaiddal gerjesztesz szerelmed felé – olyan, amilyen! Ha már nem szeretnél vele lenni, fogalmazd meg, mondd ki, s engedd magadat és őt is szabadon! Ne menj bele vádaskodásokba, értelmetlen időhúzásba! Ha szakítani kell, „éles késsel” vágj, ne „nyiszáld”! Talán te sem tudod, hogy a szabadság –e a vonzóbb, vagy az összetartozás, hisz mindkettőnek megvan a maga jó része. Egyet ne tegyél, ne álmodozz a tökéletesről, mert olyan nincs, s az „álomtárs” nem engedi be a valóságost!

Halak:
II.21. – III.20.

Nagyon szép és divatos vagy, mosolyod ellenállhatatlan. Sugárzik a szerelem utáni vágyad, melyet meg is lát a másik nem – ne csodálkozz, ha sokan vannak körülötted! Talán még azt is elviselik, hogy hullámokban hisztis vagy, reagálásaid kiszámíthatatlanok – ne élj vissza erőddel, hatalmaddal! Könnyen találkozhatsz egy utazás alkalmával a szerelemmel, esetleg egy nem hazánk fia vesz le a lábadról, boldogságot hozva. Régóta együtt élt pároddal a hatalmi harc tönkreteheti a boldog lehetőségeket.

betöltés...