A pénztáros Down-szindrómás – amikor látja, hogy mit tesz a lányával, az anya nem jut szóhoz

Karácsony előtt történt. Suzie Skougard a lányával, Carlyvel épp az élelmiszerboltban vásárolt a kaliforniai Mission Viejo-ban, amikor Sydney, a pénztáros odalépett hozzájuk. A nők már ismerték egymást, egy nagyon különleges kapocs köti össze őket – Sydney és Carly is Down-szindrómás.

A találkozás annyira megérintette Suzie-t, hogy egy Facebook bejegyzést írt róla, mert szerette volna megosztani a csodálatos élményt a barátaival is. A posztot néhány nap alatt több ezren osztották meg. Aki elolvassa, megérti, hogy miért.

We work while we play!

Publiée par Team Carly Jean sur Mercredi 27 janvier 2016

Ez a nő a helyi élelmiszerboltban dolgozik, és én mindig az ő pénztárát választom. Már akkor is mindig őt választottam, amikor még nem voltam terhes, hiába volt nála hosszabb a sor. Amikor várandós voltam, kihasználtam azt a pár percet és beszélgettem vele.

Tudni akartam, hogy milyen élete lesz a lányomnak Down-szindrómával, amikor majd idősebb lesz. Hogy fog élni? Olyan lesz-e, mint ez a nő?

Soha nem említettem neki, hogy Carlynak is Down-szindrómája van, ám egy nap, amikor Carly körülbelül 6 hónapos volt, hirtelen magához ölelte, és azt mondta:

“Down-szindrómája van.”

“Igen”, válaszoltam.

I asked Clay of we should buy a couple of lottery tickets with the jackpot being so high. He pointed at Carly and said, "I think we already won."

Publiée par Team Carly Jean sur Samedi 9 janvier 2016

“Ma, amikor kimentünk a boltból, azt mondta: “Nekem is Down-szindrómám van (mint Carlynak), és nagy a szívem.”

“Valóban nagy szíved van” – feleltem.

“Ismeri a jelbeszédet?” – kérdezte, és Carly felé mutatott.

“Ismer egy pár jelet.”

“Amikor kicsi voltam, ezt (azt mutatja, hogy többet) és ezt (azt mutatja, hogy kérem) a jelet ismertem”

“Igen! Carly is tudja ezeket!”

“És van még egy, amit szeretnék megmutatni neki. Megtanítom rá!” És azt mutatta, hogy Szeretlek ”

By the time I took the picture Carly had gotten upset, (it was past time for milk and nap was interrupted) but I still…

Publiée par Team Carly Jean sur Mardi 15 décembre 2015

“Sok emberrel találkoztam aznap az élelmiszerboltban. Egy nő leszidott, amiért Carlyn nem volt cipő ezen a hideg napon (akkor rúgta le), egy eladó nem segített megtalálni a keresett terméket, és egy türelmetlen ember meglökött, mert sietett, mi pedig lassan mentünk, mert egy idős úr ment előttünk.”

Happy Tuesday!

Publiée par Team Carly Jean sur Mardi 15 décembre 2015

“Vannak, akik úgy vélik, hogy a Down-szindrómások nem járulnak hozzá a társadalomhoz, de aznap, a sok nemtörődöm ember között bebizonyította ennek az ellenkezőjét. Csupán azzal, hogy önmaga volt, hihetetlen ajándékot adott nekünk – egy mosolyt.”

She's feeling better!! Happy Wednesday! Here's a smile from us to you!

Publiée par Team Carly Jean sur Mercredi 30 décembre 2015

Ne feledd, hogy néha egy semmiségnek tűnő gesztus is milyen sokat jelenthet valakinek. Arra buzdítunk mindenkit, hogy ma nevessen egy kicsit többet – neked és másoknak is sokkal boldogabb lesz az élete! Oszd meg barátaiddal is ezt a csodálatos történetet!

betöltés...