Mit üzen a lelked? – Válassz ki azt a tollat, amelyikkel a legjobban rezonálsz

A lelki rezdülésekre, hangokra azért kell figyelni, mert azok egy magasabb tudati szintről érkeznek, és mindig a jó utat mutatják. A legjobb módja annak, hogy megismerd a lelked üzenetét, ha meditálsz, imádkozol, olvasol, vagy netán a természetben sétálsz békében önmagaddal.

Azonban most van egy könnyebb megoldás is! Nézz rá erre a három színes tollra, válassz ki egyet, és máris megtudod, hogy mit akar mondani a lelked.

1. Valami félelem rejtőzik benned.

A lelked azt üzeni, hogy hozd a felszínre ezt a félelmet, nézz szembe vele, fogadd el, és tedd olyan helyre, ahol meg tudod gyógyítani, ahol semlegesíteni tudod, és ami által megszűnik ez a rossz érzés.

A félelem a fejedben van, ott kell legyőznöd, hogy többé ne bénítson meg, és ne érezd magad úgy, mintha börtönbe lennél zárva. Most remek az időzítés, hogy leszámolj a félelmeiddel.

2. Az érzelmeidet gyakran befolyásolják mások? Vagy te akadályozol meg másokat abban, hogy kifejthessék véleményüket, érzéseiket?

Nagy a valószínűsége, hogy most ez zajlik benned, a lelked pontosan emiatt hozza felszínre ezeket az érzéseket. Ezzel vigyáznod kell, mert sokszor a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Csak abban az esetben mond el a véleményed valakinek a helyzetéről, ha te is jártál már hasonló cipőben, mint ő.

3. A lelked azt súgja, hogy meditálj, mélyülj el a gondolataidban, mert így megtalálhatod a saját szupererődet, szuperképességedet.

Minden ember egyedi, különleges és utánozhatatlan. Próbáld meg felismerni, hogy mely tulajdonságod, erőd a legjobb, a legkitartóbb és legerősebb. Állj ki magadért, képezd magad, és személyiséged varázsa és ereje meghozza az életedben a sikert.

betöltés...