Ez történik, ha ezt a pontot masszírozod a homlokodon! CSODÁLATOS!

A következő hatékony módszerrel bárki megszabadulhat a fejfájástól. Olvassuk el az alábbi történetet, mert hasznunkra lehet!

“A nagypapám mindent tudott az akupunktúráról, és sok embert is meggyógyított már. Sri Lankában szerzett diplomát, azóta 6 könyvet is írt a témában, ismeri az összes meridián pontot az emberi testen.

Mikor vele beszélgetek, mindig oda lyukadunk ki, hogy az emberi test mennyire tökéletesen van megalkotva, és már egész kiskoromtól fogva ellátott pár jó tanáccsal, hogy mit tegyek, ha megbetegszem.

Köztudott, hogy létezik a Yin és a Yang energia, amely szétáramlik az egész testünkben. Ez az energiaáramlás fontos, hogy egészségesek maradjunk, de néha valamilyen lelki, vagy testi trauma miatt ez az energiaáramlás megakad, így ott a testben betegség alakulhat ki. Ekkor jön a képbe az öngyógyítás technikája, amikor a testrészek masszírozásával ezek az energiablokkok feloldhatók.

A homlokunk alsó részénél, a szemöldökök között, enyhén felfele található a “Harmadik Szem”. Ezt a pontot kell enyhén megnyomni, hogy megszabaduljunk a stressztől, a feszültségtől, a fejfájástól, a koncetrációzavaroktól.

Elég 45 másodpercig, legfeljebb 1 percig masszírozni ezt a pontot, és utána máris jobb lesz. Próbáljuk ki!

betöltés...