A lány nagyon mérges, amikor megkapja ezt az üzenetet, de az apa titkos terve zseniális.

Ez a történet úgy kezdődött, hogy az apa felhívta felnőtt lányát és megmondta neki, hogy anyjával úgy döntöttek elválnak. A történet nem várt fordulatot vesz és érthető miért mosolyogták meg annyian és miért osztották meg annyian ezt.

Egy idősebb férfi aki Göteborgban lakik, felhívta Sundsvallban lakó lányát és ezt mondta: “Nem akarom tönkretenni a napodat, de ezt muszáj elmondanom. Édesanyád és én úgy döntöttünk elválunk. Én már nem bírom tovább.”

“Apa, miről beszélsz?”- kérdezi a lány. “Már 45 éve együtt vagytok, mi történt?”

“Már nem akarjuk látni egymást.”- folytatta az apa.  Régóta elegünk van egymásból, ami elég az elég. De most erről nem tudok többet mondani, hívd fel a nővéredet és mondd el neki.”

A lány kétségbeesetten felhívta a testvérét aki Östersundban lakott. A lány majd felrobbant, amikor meghallotta a hírt.” Nem fognak elválni, a francba!” -mondja a lány. “Majd én ezt megoldom.”

Azonnal felhívta apját ás üvöltött vele a telefonba. “Nem válhattok el! Ne csináljatok semmit, amíg oda nem megyek! Beszélek a testvéremmel, holnap mindketten ott leszünk. Addig semmit nem csinálsz, hallod?”

Letette a telefont és azonnal csomagolt. Az apa is leteszi a telefont és a feleségéhez fordul.

“Na, ezt elintéztük. A gyerekek hazajönnek karácsonyra és saját maguk fizetik a jegyüket.”

betöltés...