Már rá sem lehet ismerni Bangó Margit unokájára. Tina elképesztően lefogyott

A nagymama is követi a példáját.

Másfél hónapja esett át Tina az úgynevezett csőgyomor műtéten (gastric sleeve gyomor műtét). Mondhatnánk, hogy így könnyű fogyni, de ez nem ilyen egyszerű. Tinának most is hatalmas önuralomra van szüksége ahhoz, hogy tartsa remek formáját. Ebben bizonyára nagy segítség, hogy nagymamája, Bangó Margit is hatalmasat változtatott az életén, s vasakarattal küzdi le a kilókat.

Csőgyomor műtét:

Manapság ez a legújabb és az egyik leggyakrabban alkalmazott műtéti technika, melynek során eltávolítják a gyomor 80-85\%-át, és csak egy szűk “cső” marad vissza. A páciens így csak kis mennyiségű ételt képes megenni, ami hamar és hosszabb ideig okoz teltségérzetet, ráadásul nem érez éhséget, mert az eltávolított gyomorrészlettel az “éhséghormon” termelő sejteket is eltávolítják.

Bár a műtét drasztikusnak tűnik, nincs nagy vágás, a beavatkozás során csak apró bemetszéseket ejt az orvos. A szövődmények kialakulásának kockázata kicsi. A műtét után a páciensnek folyékony diétát kell tartania: 2 héten keresztül csak szűrt levest ehet, legfeljebb egy kis joghurtot engedhet meg magának. Ezt követően már pépeset is fogyaszthat, szilárdabb ételeket csak a műtét után másfél hónappal kezdhet el enni.

Közzétette: Bangó Margit2016. október 15., szombat

A képen látható műtét során a Duna Medical Center orvosai egy 2,5 cm-es, egy 1,5 cm-es és kettő 5 mm-es hasfali metszésen keresztül végezték el a beavatkozást. Páciensük esetében az elhízás mellett enyhe cukorbetegség is fennállt, és korábban daganatos betegségen is átesett. A műtétet követően a beteg várhatóan túlsúlyának 60\%-át leadja, megszűnik enyhe fokú cukorbetegsége és csökken a daganat kialakulásának kockázata.

Kellemes estét mindenkinek! Nekünk most kezdődik a munka😅🎬📽 izzítják a kamerákat😂! Holnap találkozunk Miskolcon ,ahol...

Közzétette: Bangó Margit2016. október 14., péntek

.

I❤ Miss Plus! Áldott napot mindenkinek😇😍! Csipkés melegítő: Miss Plus www.missplus.hu #MissPlus

Közzétette: Bangó Margit2016. október 18., kedd

Áldott hétvégét mindenkinek😍! Hamarosan érkezik a Miss Plus by Tina ruhakollekció! Csókolunk titeket! Tina és a kis család😆❤ Ruha: Miss Plus www.missplus.hu #MissPlus Smink:Vivien Hájas

Közzétette: Bangó Margit2016. október 29., szombat

betöltés...