Fogta a strandszivacsot és elkezdte átalakítani. Téged is fog érdekelni mit készített belőle!

Mire használhatjuk még a strandoláson kívül az úszórudat? Nagyon hasznos lehet a nyári melegben!

Kétségkívül kánikula van, és ahhoz, hogy elviseljük mindent megpróbálunk bevetni, ami hideg és vizes. Ha nincs akkora szerencsénk, hogy a tengeren tölthessük ezeket a napokat, akkor a saját életterünket kell elviselhetővé tegyük.

Ha kertes házban lakunk, és van otthon egy átértékelhető úszórudunk, akkor meg vagyunk mentve. Készítsünk kerti vízszórót, amely segítségével kellemesen hűsölhetünk a legmelegebb napokon is. Az alábbi videóból pontosan megtudhatjuk, hogy készíthetjük el rövid idő alatt a legjobb kerti wellnesst. Egészen biztosan kicsitől, nagyig mindenki imádni fogja.

Vágjuk le az úszórúd egyik végét, majd a levágott darabkákat tömködjük vissza a lyukba. Ezután alaposan tekerjük körbe ragasztószalaggal, hogy ne szivárogjon ki majd belőle, ott, ahol nem kell. Egy hurkapálcával szurkáljuk ki a rudat több helyen, majd vezessük bele a locsolócsövet.

A cső bemeneteléhez szintén nyomkodjunk két darabot az előzőleg levágott szivacsból. Ezután nyissuk meg a csapot, és élvezzük a szétszóródó vízpárát.

betöltés...