Senki sem látogatta a nyugdíjast otthonában – mikor a szomszédok bemennek, sokkolja őket amit látnak

Lucy Ashen, a háromgyermekes édesanya ugyanabban a lakásban lakott Londonban, 21 éven keresztül. Ennek ellenére nem tartotta a kapcsolatot a vele szemben lévő lakásban lakó szomszédjával, egy öreg hölggyel aki egyedül élt.

Csak ritkán látta őt a lépcsőházban, úgy tűnt sem családtagok, sem barátok nem látogatják. Ez a szomszéd nagyon visszahúzódó életet élt és csak nagyon ritkán hívott meg embereket a lakásába.

Lucy azt tudta, hogy a szomszéd egészségileg nincs rendben, s már régóta az járt a fejében, hogy az öreg hölgynek segítségre van szüksége. Csak nem tudta őt megkérdezni.

A háromgyermekes édesanya megpróbálta a szomszéd bizalmát elnyerni. Egy év múlva a szomszéd végre meghívta őt magához a lakásába. Lucy bement hozzá és amit ott látott, sokkal rosszabb volt annál, mint amire gondolt.

Rengeteg kosz és szemét hevert, mintha abból lett volna a szőnyeg. A bútorok ócskák voltak, a ruhák szanaszét hevertek, koszosan.

Mikor Lucy kinyitotta a hűtőt, látta, hogy az idős hölgynek szinte nem volt mit ennie.

A néni már 13 éve nem fürdött és egy régi matracon aludt.

A látogatás után Lucy tudta, hogy valamit tennie kell. A 14 éves lánya segítségével több, mint 60 órát töltöttek el takarítással az idős hölgy lakásán, amíg minden teljesen tiszta nem lett.

Tudták, hogy az idős néninek ruhára, bútorra és ételre van szüksége. Ezért feltettek a Facebook-ra egy felhívást, amiben arra kérték az embereket, adományozzanak a hölgy számára használható dolgokat.

Feltettek egy listát is, amelyen a legfontosabb dolgokat sorolták fel és 24 órán belül a 80 \%-át meg is kapták adomány formájában. Lucy nem akart hinni a szemének.

Lucy szomszédja néhány nap alatt kapott egy új ágyat, ruhákat, napi három alkalommal ételt, tiszta lakást és a legfontosabb dolgot: helyet kapott a társadalomban.

Lucy és a “Hölgy”, ahogy őt hívja, elválaszthatatlanok lettek.

Soha nem elég a kedvességből ebben a világban. Gyönyörű látni, hogy az emberekből mennyi kedvesség jön elő, amikor látják, hogy szükség van rá.

Oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha te is egyetértesz!

betöltés...