Rá sem lehet ismerni: elképesztően lefogyott a Másnaposok sztárja

Ez tényleg nem semmi!

Zach Galifianakis szívtipróvá fogyott

Reméljük, senkinek sem kell bemutatni Zach Galifianakist: ha másért nem, legalább a Másnaposok című filmbekben nyújtott fergetegesen vicces alakításáért megérdemli, hogy a legnagyobb nevettetők között emlegessük. A színésznek egyébként nemcsak a humora, hanem a mackós testalkata és a télapószakálla is a legfőbb ismertetőjegyei közé tartozott – egészen idág. Galifianakis ugyanis a hétvégi Emmy-gálán olyan külsővel jelent meg, hogy csak tátottuk a szánkat: rengeteget fogyott és az ábrázata sem olyan bozontos már. Igazi szívtipró lett!

https://www.instagram.com/p/BY3bFguHnKr/

Mindenkit lenyűgözött

A 47 éves Zach Galifianakis egyébként jelölt volt az Emmy-n. Vígjáték kategóriában a legjobb színész díjáért versengett (Baskets – F/X), és bár Danny Glover elhalászta előle az elismerést, ezt ő valószínűleg nem bánja. Fergetes új külseje miatt ugyanis elképesztő mennyiségű figyelmet kapott. Így néz ki most:

https://www.instagram.com/p/BZLEIlWnylF/

Az előtte-utána képen még látványosabb az átváltozás

https://www.instagram.com/p/BZNFlrLF-Gh/

Alkohol nélkül csak úgy olvadnak a kilók

A People azt írja, a jelentős súlyvesztést elsősorban annak köszönheti a színész, hogy leszokott az alkoholról. “Ahogy letettem a poharat, úgy kezdtek el olvadni rólam a kilók. Rengeteg vodkát ittam és kolbászt ettem – nagyon finom csemege, de borzasztóan rosszat tesz a szervezetnek” – nyilatkozta egy korábbi interjújában.

https://www.instagram.com/p/BZLEIlWnylF/

betöltés...