Egy dolgot hagyott ki az étrendjéből: brutálisan lefogyott Melissa McCarthy

Felére csökkent a színésznő súlya.

Csak úgy ragyog

A vígjátékok királynője, Melissa McCarthy legutóbbi nyilvános megjelenésein olyan csodásan nézett ki, hogy anélkül nem lehet elmenni szó nélkül. A színésznő olyan filmekben játszott, mint A kém, a Női szervek, és a mozikban jelenleg játszódó Partiállat, és leginkább humoros karakterei és teltsége miatt szeretjük. Ám úgy tűnik a mindig vidám sztár nem volt magával teljesen megelégedve, a 47 éves Melissa ugyanis egykori súlyának a felére fogyott, és még mindig tartja magát a diétájához. Azt is elárulta, hogy nem kemény edzésekkel olvadtak le róla a kilók, de akkor mégis hogyan csinálta?

#safetyforsarah

Melissa McCarthy (@melissamccarthy) által megosztott bejegyzés,

Korán lefekszik aludni

Egy interjúban Melissa elmondta, hogy a nagy fogyás hátterében nincs semmilyen különös trükk. „Szuper unalmas az életem, ez az én trükköm” -mondta viccelődve a színésznő. „Mindent lecsavarsz, nem csinálsz semmit, ami szórakoztató, és 19:30-kor már lefekszel” -folytatta nevetve. Azt mondta, néha a férje, Ben Falcone még meg is szokta tőle kérdezni, hogy este 17 órakor miért van már pizsamában. Persze Melissa fogyása azért nem ilyen egyszerű, úgyhogy komolyra fordítva a szót elmondta mi az, amit kihagy az étrendjéből a karcsúság érdekében.

Bravo #MelissaMcCarthy por tu pérdida de peso ?? ????????? #MelissaMcCarthy lost 75 pounds from diet and exercise ??

The Latest Celeb News (@famous.buzz) által megosztott bejegyzés,

Ezt az étrendet folytatja

Melissa egy ketogén étrendet követ, és szinte teljesen lemondott a szénhidrátról. Emellett sok fehérjét, és alacsony zsírtartalmú ételeket fogyaszt, melyek segítik megtartani a kívánt súlyt. „Ez a legjobb, amit valaha tettem. Nagyszerűen érzem magam!” -Tette hozzá a színésznő. Ugye milyen csinos lett?

I can’t get rid of these two!

Melissa McCarthy (@melissamccarthy) által megosztott bejegyzés,

betöltés...