Élő szörny lett a Dallas sztárjából! Ragasztó tartja az orrát

Darabjaira esik szét.

Miután a rock legendájához, Elvis Presley-hez hozzáment, végérvényesen világsztár lett Priscillából.

A válásuk után sem tűnt el a fiatal és csinos színésznő a süllyesztőben, gyakorlatilag paparazzik tucatjai jártak a nyomában, hogy a magánéleti titkait kifürkésszék. Rendre találtak is csemegéznivalót, így gyakran a bulvárlapok hasábjain kötött ki.

Főleg azok után, hogy Elvis volt felesége sikeres és keresett színésznő lett. A Dallas című sorozatnak köszönhetően pedig ünnepelt sztár világszerte. Csak a plasztikai sebészeknek nem tudott nemet mondani, így akik a képernyőről ismerik, ma már rá se ismernének.

Priscilla friss képeivel ma már sokkolni lehet.

Priscilla alig múlt tizennégy, amikor 1959-ben egy németországi koncertje után megismerte a nála tíz évvel idősebb Elvist. Szerelem volt elsőlátásra. A sztár három éve múlva visszatért, és onnantól szinte elválaszthatatlanok lettek. 1967. május 1-én Las Vegasban pedig örök hűséget fogadtak egymásnak.

A boldog pár: 

A kapcsolatuk azonban hamar tönkrement. Miután 1972-ben elváltak, Priscilla úgy döntött, bebizonyítja, hogy világhírű férje nélkül is képes sikereket elérni. Beverly Hills-ben nyitott egy luxusüzletet, vevői az akkor legnagyobb sztárok közül kerültek ki. Cher, Lana Turner, Natalie Wood, Julie Christie és a magyar származású Eva Gabor is nála szerezte be az extravagáns ruháit.

1974-ben az üzlete előtt:

Az üzletet 1976-ban bezárta. Ekkor még mindig nagyon fiatal volt, így úgy döntött, modellként és színésznőként építi tovább a karrierjét. Erőfeszítéseit siker koronázta, többek között a Dallasban kapott szerepet, és világhírű lett. És először ekkor, a 80-as években kezdett el plasztikáztatni. Az orra kisebb és keskenyebb lett. 

Egy kép 1988-ból, egy film forgatásáról:

A 90-es évektől kezdődött el a harc a kor és az öregedés ellen. A saját parfümmárkája bemutatóján jelent meg először agyonbotoxolva, felvarrt arccal. A tekintete ekkor már kezdett a jellegzetes plasztikcica tekintetté válni. A mimikáját szinte teljesen elvesztette.

Ez a kép ott készült:

A 2000-es évektől pedig öldöklő háborút folytat az öregedés ellen. Szinte nincs esztendő, amikor ne bukkanna fel róla pár ijesztő fotó. A plasztikai műtétek hatásai csak most kezdenek ellene fordulni igazán. A 73 éves színésznő legfrissebb képe azonban mindenen túltesz. Júliusban egy állatokért szervezett rendezvényen bukkant fel: tekintete üres, bőre sápadt, az orrán egy ragtapasz éktelenkedik. 

Legyőzte a plasztika:

betöltés...