Válassz egy képet és nézd meg mi az üzenete számodra!

Mindenkinek szüksége van élete egy bizonyos pontján támogatásra, motiválásra és inspirálásra. 

Válassz egy képet a megérzésedre hallgatva és olvasd el, mi az üzenete számodra:

1. Szeretet

Nem számít, hogy milyen helyzetben vagy, és, hogy milyen problémával küzdesz, a válasz mindig a szeretet. Ha azt akarod, hogy az életed határtalanul boldog legyen, tedd a szeretetet minden elé. Élj minden napodat mosollyal az arcodon és lásd meg, hogy körülötted minden tele van fénnyel, jóléttel és boldogsággal. Fontos, hogy szabadnak érezd magad, és, hogy megtaláld azt, ami esetleg megakadályoz az előrehaladásban.

2. Boldogság

Válaszd a boldogságot! A boldogság egy döntés, amit minden nap el kell határoznod! Általában a péntektől várjuk, hogy boldogok leszünk, mert jön a hétvége és a legjobb esetben a pihenésé a főszerep. De az igazi boldogságot akkor éred el, ha abbahagyod a várakozást és úgy döntesz, hogy minden pillanat a legjobb pillanatod lesz. Rengeteg okod van a boldogságra: a szeretett emberek, akik körülvesznek, a szerelmed, a családod, az álmaid elérése, a reggeli ébredés stb. Ezért emeld az égre a tekinteted és köszönj meg minden jót az életedben és jelentsd ki, hogy „Boldog vagyok”. A döntés a tiéd!

3. Erő

Bízz az erődben! Természetes, hogy a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy mi azt elképzeltük. De a legfontosabb a bizalom! Legyen akaraterőd és tűzd ki a céljaidat és az álmaidat. Majd fogj hozzá a megvalósításuknak, mert ha tudod, hogy mit akarsz, az odavezető utat is megtalálod! Menj bátran előre!

Fordította: Lehotszky Liliána – Jóportál

betöltés...