Számold meg a csuklódon lévő vonalakat és derítsd ki mi a jelentésük!

A kézfejünk belső oldalán, a kezet a karral összekötő részen van egy pár vízszintes vagy kissé görbe vonal. Nézzük meg, hány van, és hogyan helyezkednek el, hiszen számos dolog kiolvasható belőlük.

A tenyérelemzők ezeket Rascette vonalaknak hívják. Nem mindegy, hogy hány ilyen vonalunk van, és hogyan helyezkednek el ezek egymáshoz képest.

Állítólag, minél több vonal van a csuklónkon, annál tovább fogunk élni.

A legtöbb embernek 2-3 ilyen vonal van a kezén, de van, aki szerencsésebb, és van egy 4. vonal is. Ez azért jó, mert, minél több vonal van, annál hosszabb életet jósolnak a szakértők. Úgy tudjuk könnyebben megállapítani, hogy hány vonal látható, ha kissé magunk felé fordítjuk, és megdőltjük a jobb csuklónkat.

1. vonal: az a vonal, amely a kézfejünkhöz a legközelebb található. Minél jobban látszik, annál jobb az egészségi állapotunk. Ha nagyon halvány, akkor azt jelenti, hogy nehezen hozunk határozott döntéseket. Ha kissé felfelé kanyarodik, vagy kettéágazik, akkor a nőknél nőgyógyászati problémákat, a férfiknál pedig prosztata betegségre utalhat.

2. vonal: ez a vonal a gazdagságra, pénzügyi helyzetre utal, minél jobban látszik, annál jobb. Ha szaggatott, vagy halvány, akkor mindennapos anyagi problémákat jelez.

3. vonal: ez a siker és hírnév vonala. Ha jelen van ez a vonal a kezünkön, akkor azt jelenti, hogy nagy befolyásoló erővel hatunk másokra, sikeresek és híresek leszünk.

4. vonal: ez nagyon ritka, de, ha valakinél jelen van, akkor ez a harmadik vonalat erősíti meg.

betöltés...