Egy pincérnő kifizette a hős tűzoltók reggelijét, akik nem várt módon hálálták meg

Tim Young és Paul Hullings tűzoltók reggel hatkor egy éjszakai műszakot követően betértek egy kávézóba, hogy megreggelizzenek és igyanak egy jó erős kávét.

A pincérnő, Liz Woodward kiszolgálás közben meghallotta, hogy a tűzoltók arról beszélgetnek, milyen kemény éjszakájuk volt. Miután elfogyasztották a reggelijüket és fizetni szerettek volna, hatalmas meglepetés érte őket, ugyanis számla helyett egy üzenetet kaptak a pincérnőtől:

mai reggelijüket én állom. Köszönet mindenért, amit másokért tesznek és hogy olyan épületekbe rohannak be, ahonnan mindenki más menekül. Nem számít, milyen helyzetet kell megoldaniuk, önök mindig erősek és bátrak. Köszönjük, hogy ilyen tökösek nap mint nap. Pihenjenek jól! 🙂 Liz”

A két tűzoltó annyira hálás volt ezért a szép gesztusért, hogy később arra biztatták Facebookon minden ismerősüket, hogy látogassanak el a kávézóba és hagyjanak bőséges borravalót a lánynak.
Ám itt még nincs vége a történetnek. A tűzoltók később megtudták, hogy a pincérnő édesapja pár évvel ezelőtt lebénult és tolószékhez van kötve. A lány az interneten gyűjtést is szervezett, hogy vehessen egy speciális autót az édesapjának, amiben könnyedén utazhat ő is. Sajnos a gyűjtés nem volt túl sikeres.

A tűzoltók viszont azonnal cselekedtek. Ahol csak tudták, megosztották ezt a történetet, és ennek köszönhetően pár nap alatt több, mint 70 000$ (19 millió Forint) gyűlt össze, ami jóval több, ,mint amennyire szükségük lett volna a kocsihoz.

Liz és családja elmondhatatlanul hálás volt a nem várt segítségért.

Ez a megható történet megmutatja, hogy milyen elsöprő ereje lehet annak, ha kedvesek és segítőkészek vagyunk másokkal. Egy aprócska, kedves gesztus is örökre megváltoztathatja az életünket.

betöltés...