Az angolul tanuló lengyel nagypapa videója ríkatja most a netezőket

Twitteren többen is kiírták, hogy őszintén sírtak, miután megnézték.

Felejtsd el a John Lewis karácsonyi reklámját, ha lenne olyan, akkor az idei év “sírás nélkül nehezen kibírható reklámja” címet ez a lengyel kisvideó kapná.

Több mint 2,5 millió ember nézte meg eddig az Allegro – egy online aukciós oldal – karácsonyi reklámját, aminek a főszereplője egy nagypapa, aki angolul kezd el tanulni.

A nagypapa az aukciós oldalról megrendeli magának az “Angol nyelv kezdőknek” csomagot. Elkezdi tanulni a szavakat, post-it papírokkal címkézi fel az otthonában található tárgyakat, sőt még a kutyára is ragaszt egyet, amelyen az áll, dog (vagyis kutya). A lelkes diák még a vonaton, a buszon és a kádban is angolul tanul, “szeretlek”, “tökéletes vagy” ismétli hangosan hallás után a kifejezéseket.

Eltelik egy kis idő, az aukciós oldalról rendel egy bőröndöt, majd karácsonykor útra is kel.

Ekkor válik világossá, miért is fektetett ennyi energiát az angol nyelv elsajátításába.

A idős férfi fia Angliába költözött, ott alapított családot. A nagypapa azért kelt útra, hogy találkozzon unokájával, aki nem beszél lengyelül, csak angolul.

Szia! Én vagyok a nagypapád”

– hangzik el a nagy találkozáskor.

A reklám világszerte megríkatta az embereket, a Twitterre többen kiírták, hogy őszintén sírtak a videó láttán.

“Istenem… Gyönyörű ez a reklám. Könnyezem” – írta valaki.

Lengyelországban számos családra igaz a videó története: sok fiatal hagyta el az országot, hogy munkát vállaljon külföldön (főként Angliában). Így családok szakadtak szét. Talán ezért vált ki annyi érzelmet világszerte mindenkiből.

betöltés...