Felesége halála után a férfi takarítja a szekrényét – olyan levelet talál ami megváltoztatja életét

Tony Tripani 80 éves, felesége több évvel ezelőtt elhunyt. Nem lehetett gyerekük és ez nagy szomorúság volt a pár számára.

Szomorú szívvel folytatja életét az idős ember egyedül, ami nem könnyű 50 év házasság után.

Elkezdi otthon takarítani a szekrényeket, ahol felesége ruhái voltak és hirtelen talál egy régi levelet az egyik fiókban. Az egyik levelet nem is a feleségének, hanem neki címezték.

A levelet 56 évvel ezelőtt adták fel, de Toni soha nem látta, mesélte a férfi a Daily Mail-nek.

Elolvasta a levelet és megdöbbent. A levelet egy olyan hölgy írta, akivel viszonya volt 20 éves korában. A hölgyet Shirleynek hívták és azt írta, sokat gondolt Tonira.

Azt is írta, hogy valami fontos mondanivalója van.

Ezután jön az óriási sokk, Shirley leírja hogy van egy fiuk akit Samuel-nek hívnak akinek Toni az apja. Az idős férfi nagyon zaklatott lett, hiszen feleségével éveken keresztül próbáltak családot alapítani és most van egy fia, akiről nem is tudott.

A férfi testvérének Arlene-nek segítségével elkezdi keresni a fiát és végül a Facebook-on keresztül kapcsolatba lépnek.

Samuel már 61 éves volt és tudta, hogy Toni az apja. Egyszer fel is hívta őt, de a feleség vette fel a kagylót aki azt mondta neki, hogy Toni nem kíváncsi rá. A fiú úgy nőtt fel, hogy azt hitte apja nem kíváncsi rá. Végre, 61 év után az apa találkozik a fiával. Nagyon érzelmes találkozás ez.

Toni egymás után használja el a zsebkendőket, egyszerűen nem is bírja felfogni, hogy van egy fia.

“Ez egy igazi csoda. -mondja Toni aki most arra törekszik, hogy minél több időt töltsenek együtt. Samuelnek pedig van apja, erről álmodozott éveken keresztül.

60 évvel később ez a történet boldogan fejeződik be. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, hogy ők is megtudhassák, vannak még csodák.

betöltés...