A kisbaba hisztérikusan sír – az apa trükkje 5 másodpercen belül megnyugtatja őt

A szülővé válás az egyik legszebb dolog, amit az ember megtapasztal az életben. A szeretet és a boldogság, az az érzés amikor első alkalommal tarjuk gyermekünket a karunkban – ehhez az érzéshez semmi sem hasonlítható.

A szülőknek azonban nincs mindig olyan könnyű dolguk.  Nem mondhatjuk azt, hogy minden mindig rózsaszínű és tökéletes.  Pontosan ez az, amit az újdonsült apának, Daniel Eisenman többször is meg kellett tapasztalnia.

Kislánya nagyon sírdogált és mindegy volt mit csinált vele – a lányka nem volt hajlandó megnyugodni. Divina hagyta, hogy apja hordozza, ringassa őt és énekeljen neki és mégsem maradt csesndben.

De ahelyett, hogy apja ideges lett volna,  úgy döntött, hogy saját jól bevált módszerét alkalmazza kislánya megnyugtatására. Daniel life coachként dolgozik és tudja, mit kell tennie ha belső nyugalomra vágyik.

Ilyenkor a férfi általában leül meditálni de sajnos egy apró csecsemőnél talán ez a módszer még nem működik, gondolta az apa.

Ennek ellenére a férfi magához vette a nyugtalan babát, mély lélegzetet vett és elkezdett meditálni.

Aztán egy idő után nyugodt erőteljesn hangot adott ki ás azt mondta, hogy “Ooohm.” A kislány hirtelen megnyugodott, azonnal működött ez a trükk.

Daniel már több alkalommal is kipróbálta ezt a trükköt és minden alkalommal működött.

A férfi megkérte feleségét, vegye filmre a jelenetet, hogy meg tudják osztani a több szülővel.

Több ezer ember írta meg kommentben, hogy a módszer működik. Mit gondolsz, Te is kipróbálod majd, ha a kisbabád nyugtalan?

betöltés...