365-ször kérte meg barátnője kezét anélkül, hogy a lány tudott volna róla

Sokféle eljegyzési módszert láttunk már, de ilyen kitartó és kreatív kérővel még nem találkoztunk. Dean Smith szám szerint 365-ször kérte meg barátnője kezét úgy, hogy a lány nem is sejtette, hogy mit csinál a szerelme. Uraim, ezt csinálják utána!

Napok óta egy fiatal fiú az internet sztárja, aki 2014. január 8-án (szerelme, Jennifer születésnapján) fogott bele nem mindennapi lánykérős-projektjébe. Dean videóra vette, ahogy minden nap megkéri szerelme kezét úgy, hogy a lány semmit sem tud a szándákáról. A kreatív vőlegény-jelölt összesen 365-ször tűnt fel a kamera előtt egy olyan táblával, amelyre jól láthatóan fel volt írva a nagy kérdés.

Az első kérdés

A tervet egészen az utolsó napig, 2015. január 8-ig sikerült titokban tartani. Ekkor a család össznépileg leutazott Arubára nyaralni, szülinapot ünnepelni, és persze azért, hogy végre megtörténhessen a lánykérés, amiről végre Jennifer is tud. A rokonok utasításokkal tarkított táblák segítségével elvezették a mit sem sejtő lányt a tengerpartra, ahol egy tableten végignézhette mind a 365 lánykérést.

Az eljegyzések hosszú sora előtt a vőlegénynek azért volt néhány szava szerelméhez. A videó elején elmondja, hogy egy évig készült erre a meglepetésre, és megerősíti, hogy mennyire szereti a lányt, aki számára tökéletes. Leszögezi: amikor eldöntötte, hogy Jennifer az a lány, akivel le szeretné élni az életét, elkezdett azon gondolkodni, vajon hogyan tudná felejthetetlenné tenni a lánykérés pillanatát. Azt beugrott neki Az Ötlet.

Íme a videó:


Talán mondanunk sem kell, mi volt Jennifer válasza, amikor végignézte a felvételt. Sok boldogságot kívánunk nekik!

betöltés...