A 4 éves kislány kutyatápot szór a földre – a veszélyes kutyák reakcióján milliók ámulnak

Dániában a kutyákkal kapcsolatos törvényhozást több kritika is érte. A törvény szerint ugyanis bizonyos kutyafajtákat veszélyesnek nyilvánítottak és ezzel nem minden kutyatartó értett egyet.

Az egyik ilyen veszélyesnek kinevezett kutyafajta a pitbull, mert az átlagnál agresszívebb ez az állatfaj a statisztikák szerint. Arra viszont nem figyeltek a statisztikák készítésekor, hogy ezt a típusú kutyát általában olyan emberek tartják, akik nem képesek a kutyát megfelelően kezelni, nem foglalkoznak vele és szeretet nélkül tartják őket.

Így persze nem nehéz egy egész kutyafajtát megbélyegezni és kijelenteni róla, hogy veszélyes.

Akkor viszont hogyan lehetséges ez? A filmben egy 4 éve kislányt látunk, amint leszórja az ételt a kutyáknak a földre. Azt várnánk, hogy a kutyák azonnal rá fognak ugrani az ételre de egyáltalán nem így van.

Szépen ülnek és várják, amint a 4 éves lányka szól, mikor ehetnek. Teljese jól kezében tarja az irányítást ez a kislány.

A filmet 6 millióan látták, mikor feltették a Youtube-ra, érthető is miért.

Nézd meg a lenti filmet és kérjük oszd meg, ha Te is úgy gondolod, hogy a kutyák nem gonosznak születtek csak a rossz bánásmód miatt viselkednek agresszívan.

betöltés...