Ez az a 4 csillagjegy, akit a legnagyobb mértékben fog befolyásolni az augusztusi Telihold

Ha a csillagászati események szenvedélyes követői vagyunk, akkor tudjuk, hogy augusztus 26-án a teliholdnak lehetünk szemtanúi. Azon kívül, hogy ez egy szemet gyönyörködtető látvány, azt is tudjuk, hogy energetikailag rossz vagy jó irányban befolyásolhat bennünket.

Ez a hatás minden csillagjegyre érvényes, viszont van néhány közülük, melyekre erősebb hatást képes gyakorolni.

Halak – A Halak csillagjegy szülöttei érzékenyek, empatikus alkatok és tele vannak érzelemmel. Ők azok, akikre a legnagyobb hatást gyakorol a telihold ebben a hónapban, viszont ezek a hatások mindegyike pozitív lesz. Az utóbbi hónapok, gondjai, problémái eltűnnek az augusztusi telihold hatására.

Egy jó tanács, hogy igyekezzünk elfelejteni mindent, ami gondot okozott számunkra az elmúlt időszakban, és erre kitűnő lehetőség a meditáció gyakorlása, melynek november végére érik be a gyümölcse. Új lehetőségek és szerelmek adódnak számunkra, melyet igyekezzünk kihasználni, hogy végképp megszabaduljunk a múlt nyomasztó érzéseitől.

Szűz – Szereti begyűjteni munkája gyümölcseit, melyet igyekszik tavaszig tartalékolni. Ez a holdtölte segít rávilágítani a hiányosságokra, melyek igazításra várnak. Egyetlen jó tanács, hogy ne ugorjunk fejest új kapcsolatokba és igyekezzünk módfelett türelmeseknek maradni, minden körülmények között.

Bak – Számára egy rendkívül kedvező időszak következik, mely tele lesz jótékony hatással. Igyekezzünk elfeledni a közelmúlt hibáit és kudarcait, úgy a szerelemben, mint a munkahelyen. Ugyancsak ez az periódus lesz alkalmas a be nem fejezett dolgaink rendezésére, és ha maximálisan kihasználjuk ezt az időszakot, látni fogjuk, hogy sokkal pozitívabb lesz az élethez való hozzáállásunk, és mind otthon, mind az irodában nagyobb sikereket könyvelhetünk el majd.

Vízöntő – Ha a személyiségünk fejlesztésére adódó lehetőségként tekintünk erre a holdtöltére, akkor az elkövetkező időszak sokkal könnyebb lesz majd számunkra. Igyekezzünk begyógyítani a régi sebeket, és akkor akár rátalálhatunk a megfelelő párra, akivel együtt teljesíthetjük a kitűzött célokat.

betöltés...