Ismeretlen eredetű tojást vásárolt az Ebayről, majd úgy döntött, kikelti és megnézi ki lakik benne

Charlotte Harrison madártojásos vásárlásával gyakorlatilag szintet lépett az online aukciós portálok világa, az Ebayről szerzett rejtélyes madártojáshoz hasonló sztori ugyanis aligha volt még korábban.

Ez lenne az az ominózus tojás, amiről Charlotte nem tudta, hogy pontosan milyen madártól származik, ahogy azt sem, hogy vajon sikerülhet-e még életre kelteni a benne lévő ,,lakót”. Mindenesetre megpróbálta.

A tojás végül 47 napot töltött egy ilyen speciális, melegítő-tárolóban, és mindenki legnagyobb meglepetésére, fél hónap után bizony elkezdett mocorogni.

A mesterséges környezet hatására a 47. napon végül megszületett az új családtag, Kevin.

Kevin – mint kiderült – egy fiatal emu fióka, aki első pillanattól kezdve úgy tekint Charlottera, mint a saját anyukájára.

Sülvefőve együtt vannak, és habár bele sem mernek gondolni, hogy mi lesz amikor ez a most még cuki emu-bébi elkezd majd növekedni, (egy felnőtt példány 190 cm magasra és 90 kilóra is megnőhet) de igyekeznek most még csak a pillanatnak élni, és kiélvezni minden közös percet.

A kismadár egyébként nagyon kedves, okos és barátságos, nagy szerencséje van, hogy épp Charlotte vette meg őt, hiszen máskülönben nem valószínű, hogy a világra jöhetett volna.

Az egész család szívből szereti a kis jövevényt, aki egy nem mindennapi sztoriba keveredett az online vásárlásnak köszönhetően… ?

betöltés...