Te még emlékszel Adela Noriega-ra? 10 évvel ezelőtt tűnt el, így néz ki ma a színésznő

Minden bizonnyal te is emlékszel még Adela Noriega-ra, a szappanoperák egykor koronázatlan királynőjére. A színésznő 2008-ban végleg visszavonult a közéletből, bezárta közösségi oldalait és eltűnt a nyilvánosság elől. Nemrég azonban visszatért, rajongói pedig remélik, hogy ismét feltűnik egy sorozatban.

Adela Noriega-t sok ideig a Szappanoperák Királynőjének tekintették, a 90-es években olyan népszerű sorozatban szerepelt, mint a Guadalupe, Maria Isabel, El privilegio de amar vagy a Fuego en la sangre, a legnagyobb sikert az Amor Real hozta meg neki, ahol Fernando Colunga oldalán szerepelt.

Adela Noriega, aki idén betölti a 49-ik életévét, egészségügyi problémái miatt vonult vissza a közéletből. Sikeres volt, szép és fiatal, 7 TV y Novelas díjat nyert el, a lábai előtt hevertek a férfiak, ennek ellenére egyik percről a másikra tűnt el a nyilvánosság elől, csaknem azután, hogy 2008-ban leforgatta a Fuego en la sangre szappanoperát.

A nemzetközi sajtó szerint a színésznő döntését a halálfélelem miatt hozta meg, amelyet fiatal korából hoz magával, szülei rákban haltak meg. Hogy megvédje magát Adela Noriega felhagyott nagy szenvedélyével, a színészettel és Los Angelesbe költözött, ahol menedzserként dolgozott. A 10 év alatt csak egyszer kapták lencsevégre, a színésznő jó pár kilót felszedett magára, alig lehetett felismerni.

Az idők során a színésznő mindig diszkréten kezelte magánéletét, ám a pletykák szerint kapcsolata volt Fernando Carrillo színésszel, akit mi a Marimar című szappanoperából is ismerhetünk, ahol Thalia-val közösen játszott.

Rafael Loret de Mola mexikói újságíró szerint Adela Noriega volt a mexikói elnök, Carlos Salinas de Gortari legnagyobb szerelme, akitől egy gyereke is született, amikor 20 éves volt. Az újságíró szerint Adela azért vonult vissza a nyilvánosság előle, mert szégyenlős és visszafogott volt.

A pletykák szerint a színésznő hamarosan visszatér a szappanoperák világába, már több castingon is járt. Utolsó Instagram bejegyzésében a következőket írja: “Annyi év után már nem vagyok az az Adela, aki egykor voltam, de boldog és kiteljesedett vagyok azzal, amit az évek során felépítettem. Boldog vagyok. Tudatni szeretném veletek, hogy nem térek vissza a televíziózáshoz. Köszönöm azt a sok üzenetet és szeretetet, amit adtatok, de ezután is csak a közösségi oldalakon maradok kapcsolatban veletek.”

betöltés...