20 éve nem vágatta le a haját ez a nő, majd jelentkezett egy átalakító műsorba. A barátai is meglepődtek, amikor meglátták új külsejét!

Hosszú, gondozatlan hajából bombafrizurát varázsoltak! Nézd meg, hogy milyen átalakításon ment keresztül ez a nő!

Időnként érdemes fontolóra venni azt, hogy újítsunk, változtassunk külsőnkön, hiszen egy új ruha, egy cipő, vagy frizura sokat dobhat az önbizalmunkon, jobban érezhetjük magunkat bőrünkben, ha így lépünk ki az utcára, és nem a megszokott szerelésben.

Azonban sok ember, még ha tehetős is, nem foglalkozik a külsejével, és akkor nem is beszéltünk azokról, akik saját maguknak kénytelenek a hajukat vágni, igazítani, a szépségápolásra pedig gondolni sem mernek, mert egyszerűen nincs pénzük az ilyesmire..

Az alábbi videóban egy szuperátalakítást láthatunk. A hamarosan 50 évét betöltő Diane tudta, hogy elérkezett az idő, hogy változtasson a külsején, hiszen a haját évtizedek óta nem vágatta le, így eldöntötte, hogy elfogadja az átalakításra való felkérést, és elment Rachael Ray műsorába, ahol profik vágtak neki új frizurát, adtak rá csodaszép ruhát, na és a smink sem maradhatott ki a buliból.

Az alábbi videóban pedig megnézhetjük, hogy Diane milyen volt és milyen lett. Egyszerűen alig lehet szóhoz jutni.

betöltés...