A 35 éves nő úgy néz ki, mint egy kilenc hónapos csecsemő. Hihetetlen ez a történet!

Ez a nő 1981. május 7-én született. Már a 35 évet is betöltötte, és mégis úgy néz ki, mint egy csecsemő. Sosem gondoltuk volna, hogy ilyen létezhet a világon. Maria Audete do Nascimento Brazíliában él.

Maria egy veleszületett, ritka, és nagyon különleges pajzsmirigybetegséggel küzd. 9 hónapos korában az autimmun rendszere leállt, és azóta gyakorlatilag nem működik. Azóta sem szellemi, sem fizikai értelemben nem fejlődött. Az idő ugyan eltelt, de a 35 éves nő, úgy néz ki, és olyan fejlettségi szinten van, mint egy 9 hónapos.

A családja számára az a legborzasztóbb, hogy ez a dolog valószínűleg nem történt volna meg, ha Maria időben megkapja a megfelelő orvosi kezelést. Azonban az a hormonkezelés, ami talán segíthetett volna a fiatal nőn, annyira drága volt, hogy a család nem engedhette meg magának.

A nő apjával, és annak feleségével Brazíliában, Cera településen él egy vályogházban. Maria vér szerinti édesanyja 13 évvel ezelőtt hunyt el. Annak ellenére, hogy Maria betegsége hihetetlenül súlyos, és gyakorlatilag egész nap ki van szolgáltatva a körülötte levőknek, a 35 éves nőt szeretetteljes családi hangulatban nevelik.

A mostohaanya, Dora szerint, Maria őrangyalként született erre a világra. Hisz benne, hogy a Jóisten ajándékként küldte a Földre. A cerai egyetem munkatársai mindent megtettek azért, hogy Maria megtanuljon járni, és étkezni, sok mindenben segítségére voltak a családnak.

betöltés...