A szülők 1 éves gyereküket a bébiszitterre bízták… reggel amikor meglátták a kicsit, sokkot kaptak!

Joshua Marbury és Alicia Quinney Sherwood együtt szerették volna tölteni az estét és ezért az 1 éves kisfiút Jacob-ot egy bébiszitterre bízták, akit egy közös barát ajánlott. Mikor hazaértek, a bébiszitter aludt a kanapén, miközben a csecsemő sírdogált.

„Amikor hazaértünk, láttuk, hogy a bébiszittert a kanapén alszik, miközben a kisfiunk sírt. Amikor bementünk hozzá és megláttuk zúzódásokkal borított testét, azt hittük, elájulunk.” – mesélték a szülők, akik természetesen felelősségre vonták a bébiszittert, aki elismerte, hogy megverte a kisfiút.

Hihetetlen, de ennek ellenére mégsem vonják felelősségre, mert Oregon állam törvénye szerint az áldozatnak is tanúvallomást kell tennie a bántalmazásáról ahhoz, hogy az elkövetőjét elítélje a bíróság. A kis Joshua édesapja elkeseredett Facebook posztban írta le dühét, és kér igazságszolgáltatást fiának.

„Normális esetben nem posztolok privát csalási doglokról, de most más a helyzet:
2 hónapja az 1 éves fiunkat annyira megverte a bébiszitter, hogy több orvos és a rendőr is azt mondta, hogy még néhány ütés és akár bele is halhatott volna.

Néhány nap elteltével a bébiszitter bevallotta, hogy a fiunk nem magától szerezte ezeket a zúzódásokat, hanem ő tette. De nem tartóztatták le. Sőt, a beismerő vallomás, és a tenyérlenyomatok ellenére a vádakat ejtették, mert az én 1 éves kisfiam nem tudta szavakkal kifejezni, hogyan bántotta, milyen fájdalmat okozott neki az érintett személy.

Fura módja ez az igazságszolgáltatásnak. A holttest nem tudja megmondani, hogy ki ölte meg, mégis elítélik a gyilkosát. De egy baba nem számít áldozatnak, mert nem tud beszélni??? Valamit tenni kell! Senki ne verhessen egy kisgyermeket azért, mert megúszhatja, hiszen az nem tudja szavakkal elmondani, mi történt.”

Százezrek osztják meg ezt a posztot mert nem értenek egyet ezzel a felháborító igazságtalansággal. A fiatal szülők szeretnének fellebbezést benyújtani és a felső bírósághoz fordulnának.

Oszd meg te is, ha egyetértesz azzal, hogy igazságtalanság zajlik!

betöltés...