Ismerd meg a 4 legintelligensebb csillagjegyet, akik közül egynek igazán nagy esélye van ahhoz, hogy zsenivé váljon!

A 12 csillagjegy között van 4 olyan, amely intelligencia szempontjából kitűnik a többi közül. Lássuk, melyek a legokosabb csillagjegyek!

1. Vízöntő

Jó hír, hogy talán te vagy a legintelligensebb jegy a horoszkópban. Képes vagy a dolgok mögé látni, összefüggéseket felfedezni. Képes vagy az emberiség létéről komplex módon gondolkodni. Mindig az ideális világ megteremtésén dolgozol.

Híres emberek, akik a Vízöntő jegyében születtek: Abraham Lincoln, Anton Csehov.

2. Bak

Nagyon intelligens vagy, főként a kommunikáció, a szóhasználat terén vagy kiemelkedő. Remek a memóriád, ezért nagyon sokat tudsz a világ működéséről. Fényes akadémiai karriert építhetsz, remek irodalomtörténész válhat belőled. Kreatív vagy, és nagyon fontosnak tartod a tudást.

Híres Bakok: Andriano Celentano, Mel Gibson, Anthony Hopkins.

3. Oroszlán

Akár zseni is válhat belőled, mert minden képességgel rendelkezel ahhoz, hogy maradandót alkoss a jövő nemzedékének. Mindig válaszokat keresel, így érdekel az is, hogy mi történik a halál után. Rendkívül kíváncsi és kitartó vagy. Érdekelnek más emberek nézőpontjai, szeretsz vitázni.

Híres Oroszlánok: Barack Obama, Madonna.

4. Szűz

Mentális képességeid rendkívül fejlettek, ezért nagyon érted a matematikai és logikai feladványokat. Az elvont képi ábrákat is remekül tudod értelmezni, így remek fizikus, matematikus válhat belőled, de nyomozónak sem lennél utolsó.

Híres Szüzek: Richard Gere, Beyoncé.

betöltés...