Válassz egy gyümölcsöt és megtudod ki vagy! (az enyém szó szerint igaz)!

Gondoltad volna, hogy sokat elárul személyiségedről az, hogy melyik gyümölcsöt fogyasztanád el szívesen? Az alábbi képről válassz egyet, és fejtsd meg, mit jelent!

1. Kissé konzervatív típus vagy, munkádba szíved-lelked beleadod. Megbízható és békés természetű vagy, a zűrösebb helyzetekben is megőrzöd a nyugalmadat. Kedveled a kihívásokat, amibe belefogsz, azt sosem félgőzzel viszed véghez, hanem úgy, hogy lehetőleg a maximumot hozhasd ki magadból.

2. Ami a szíveden, az a szádon, így sokak szemében kíméletlennek tűnhetsz, pedig ez nem igaz rád. Érzelemgazdag és érzékeny típus vagy, ha megbántanak, sokáig őrzöd a lelki sebeket. Nincs ellenedre egy kis láblógatás, ilyenkor szívesen ábrándozol – fantáziád élénk, gondolataid könnyen elkalandoznak.

3. Kreatív vagy és művészi, mindig harmóniára törekszel kívül-belül egyaránt. Ha problémád adódik, hajlamos vagy az első pillanatban leblokkolni, de azután megtalálod a megoldást és ügyesen kezeled a helyzetet! Mentes vagy az előítéletektől, mindenkiben a jót keresed és kedvesen viszonyulsz még az ismeretlenekhez is. Emiatt sokan tisztelnek, szeretnek.

4. Igazán népszerű vagy a környezetedben, hiszen barátaid, családtagjaid mindig számíthatnak rád. Jobban szeretsz adni, mint kapni, örömmel tölt el, ha gondoskodhatsz másokról vagy segíthetsz valakin szorult helyzetében. A pletykákat elengeded a füled mellett, jobban szeretsz arra alapozni, amiről saját szemeddel is meggyőződhetsz.

5. Élvezed az életet és mindig megtalálod a módját annak, hogy jól érezd magad a bőrödben. Akkor érzed magad igazán jól, ha barátaid, családtagjaid társaságában lehetsz. A dicséretet nemcsak szereted, hanem sokszor ki is harcolod, a körülötted élők szemében kissé nárcisztikusnak tűnhetsz. Humorod utolérhetetlen, akik ismernek, imádnak veled nevetni!

6. A szerelemben odaadó, társaságban szórakoztató ember vagy, nem kenyered a panaszkodás és a pesszimista gondolkodás. Elképzeléseidhez és jól bejáratott szokásaidhoz makacsul ragaszkodsz, nem szereted, ha mások megpróbálnak beleszólni a dolgaidba. Szeretsz társasági életet élni és élvezed, ha zajlik körülötted az élet!

7. Energikus és magával ragadó a személyiséged, könnyen szót értesz másokkal és fontos számodra a társasági élet. Jó emberismerő vagy, azokon is átlátsz, akiket nem ismersz, így nehéz téged tőrbe csalni. Mélyebb érzéseidet nem kürtölöd világgá, emiatt többen titokzatosnak tartanak.

8. Mindenről határozott véleményed van, és jól tudod, hogy mit akarsz az élettől. Céltudatos vagy és erős, jajj annak, aki megpróbálja keresztülhúzni a számításaidat! A gyengébbekkel ugyanakkor empatikus és segítőkész vagy, szívesen jótékonykodsz vagy adakozol, ha megvan rá a lehetőséged. A munkában akkor érzed magad a legjobban, ha emberekkel foglalkozhatsz.

9. Fontosabb döntések előtt könnyen elbizonytalanodsz és hajlamos vagy hosszan hezitálni, alaposan átgondolsz minden eshetőséget, mielőtt választanál. A körülötted élőkkel – főleg az idegenekkel – gyanakvó vagy, nem könnyű közel kerülni hozzád. A kritikát nehezen viseled és személyes sértésnek veszed még akkor is, ha építő jellegű.

10. Nem vagy egy szószátyár típus, emiatt rád lehet bízni a titkokat. Kissé befeléforduló és maximalista vagy, magasra teszed a mércét másokkal és magaddal szemben is. A kapcsolatok kiépítéséhez időre van szükséged, nem szereted a felszínes ismeretségeket. Nem bánod, ha kevesebb barátod van, azt azonban tudod, hogy rájuk bármikor számíthatsz.

11. Megbízható ember vagy! Csodálatos problémamegoldó, akihez bátran mehet mindenki a bánatával. Igazi ezermester is, megszerelsz, megjavítasz mindent, rendbe tudod hozni az elromlott dolgokat. Szeretsz segíteni másokon. Mottód: az élet akkor jó, ha problémamentes.

12. Szereted a stabilitást. Minden szempontból a biztonságra törekszel. A hasznos dolgokat keresed, nem az extrákat sem a komolytalanságokat. A problémáidat megtartod magadnak, nem teregeted ki mások előtt.

betöltés...