Ez az idegen odaadta a nőnek a fél máját, hogy megmentse az életét. Az igazi meglepetés azonban 2 év után érkezett!

Heather Kruegernél súlyos májproblémát diagnosztizáltak. Csak a májátültetés segíthetett rajta. Chris Dempsey, egy idegen férfi, hallotta, hogy egy fiatal nőnek segítségre van szüksége, és elhatározta, hogy mindent megtesz azért, hogy életben maradhasson.

Bár egyáltalán nem ismerték egymást, soha nem is találkoztak, mégis a férfi úgy érezte, hogy segítenie kell. Chris, a hajdani tengerészgyalogos egy ismerősétől hallott az esetről, és gyorsan felvette Heatherrel a kapcsolatot . Miután elvégezték a szükséges vizsgálatokat, kiderült, hogy a férfi alkalmas arra, hogy donor legyen.

A férfi fél máját adta a nőnek, és ezzel az életét mentette meg. Két évvel a történtek után fellángolt köztük a szerelem, Chris megkérte Heather kezét, és összeházasodtak.

“A férjem a legcsodálatosabb dolog a világon. Ő volt az, aki végig hitt benne, hogy meg fogok gyógyulni, és tulajdonképpen neki köszönhetem, hogy még mindig életben vagyok” – mondta Heather.

“Négy évig voltam tengerészgyalogos, akkor megtanultam, hogy a világon nem létezik lehetetlen. Soha nem menekülhetünk el, a végsőkig meg kell küzdenünk mindenért. Ha pedig egy halvány esélyét látjuk annak, hogy valakinek segíteni tudunk, hát segítsünk, ne fordítsunk hátat soha” – mondta a boldog férj, Chris.

betöltés...