Íme a világ legviccesebb önéletrajza – egy 25 éves magyar fiú tollából

Ha ezek után sem alkalmazza valaki Bálintot, nagyon meg fogunk lepődni.

Munkát találni még egy junior web-programozónak sem könnyű. Mi sem bizonyítja jobban, mint egy 25 éves fiatal kreatív önéletrajza, vagyis önéletrajz honlapja.

A humoros hangvételű, közvetlen bemutatkozás mellett komoly szakmai tudását is bizonyítja az ijfú munkakereső.

“Budavölgyi Bálint vagyok, 25 éves nagykanizsai junior web-programozó. Körülbelül fél éve szerettem bele a programozásba, azóta kódolva kelek és fekszem. Szerencsére ezalatt az idő alatt sikerült szereznem 37 év releváns munkatapasztalatot, és megtanultam tömérdek hasznos, és izgalmas tényt. Tudta Ön például, hogy ha az önéletrajz tartalmaz legalább egy családi fotót, az 100\%-kal növeli a jelentkező esélyét az állás megszerzésére? (Ígérem, hogy ennek eleget teszek az oldal közepe felé!)”

– kezdi önéletrajzát Budavölgyi Bálint, amelynek minden egyes sora aranyat ér.

“Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a szóló tandem kerékpározás és a húrelméleten való morfondírozás mellett, a zenélés. Játszom többek között gitáron, mandolinon és tenor banjon, mindemellett páratlan énekhanggal rendelkezem, melyről videóbizonyítékom is van.

Ha mindez még mindig nem lenne elég, széleskörű online marketing és SEO ismeretekkel rendelkezem. Hadd dörgöljek az orra alá néhány kifejezést a sok közül, melyeket betéve tudok: CTR, Backlink, Affiliate Marketing, Bounce Rate, CFA” – írja.

Szakmai készségei közé tartozik az object orientált mélázás, a számológép kezelés, az IT viccek ismerete és a kávéfőzés is – állítása szerint utóbbiban a leggyengébb.

A CV formai követelményeit betartva a tanulmányairól, erősségeiről és gyengeségeiről is említést tesz. Nekünk ebből a blokkból többek között azok a kedvenc pontjaink, hogy:

Kimeríthetetlen ötletarzenál: Átlag félpercenként pattannak ki a fejemből korszakalkotó ötletek, melyeket azonnal leírok. Előfordult, hogy betűlevesből kellett programot írnom.”

Kötött karízületek: Valószínűtlennek tartom, hogy valaha is képes legyek megnyalni a könyökömet.”

A vidám írásból az is kiderül, Bálint “akkor is tud nevetni a főnök poénján, amikor az nem vicces”, és szerinte bármilyen pozícióra alkalmasabb a következő személyeknél:

Vegyenek már fel, könyörgöm!”

– idéz Bálint egy ősi hajótörött bölcsességet.

Budavölgyi Bálint önéletrajzát érdemes ide kattintva végigolvasni. 🙂

betöltés...