Hódi Pamela nekiment Berkinek! ” Én sem vagyok néma! “

Néhány napja az egész ország attól hangos, hogy Berki Krisztián újra szerelmes. A TWN.hu elsőként mutatta meg az új párt, akiknek szembe kellett nézniük a rajongók vegyes fogadtatásával, hiszen Hódi Pamelával hasonlította össze mindenki Renátát , Krisztián új párját.

Pamelát a jelek szerint szintén hideg zuhanyként érhették a záporozó hírek és nyilatkozatok, de mindvégig példásan kultúráltan nyilatkozott Berki új kapcsolatáról, távol állt tőle bármilyen rosszindulat vagy sárdobálás.

A jelek szerint mostanra Berki túltolta új kapcsolatának fényezését, olyan és ahhoz hasonló kijelentésekkel amelyek például azt sugallták, hogy valójában most először szerelmes.

Hódi Pamelánál betelt a pohár, és Instagram oldalán mondta el véleményét.

Pamela őszintén beszél Berki Krisztiánról:

“Sziasztok! Leszögezném, ha Engem mint gyermeke édesanyját nem alázna meg egy ország előtt, nem nyilatkoznék! Azonban ameddig, ez így folytatódik addig megvédem Magam és a lányomat. Tiszteletlenséget és a hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma!
A Bors kérdéseire a válaszom:

Persze, mint tudjuk, Berki Krisztián eddig még „soha” sem volt szerelmes… – szisszent fel Pamela a Borsnak. Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? Szerintem, a boldog szerelmi kapcsolatát nem az én provokálásommal kéne a porondon tartania. De ha esetleg ez a célja, tudnék olyat mondani, amivel „erősíthetem” az új kapcsolatát – mondta a csinos édesanya, aki réges-régen lezártnak tekinti a tévéssel való kapcsolatát. Nyomos okokkal léptem ki ebből a kapcsolatból és hagytam el gyermekek édesapját.
-Az első három percben tényleg nagyon “szerelmes”, udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után, bizony senkitől sem sajnálom őt! Inkább baromi sok erőt, kitartást és bizalmat kívánok azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének hosszútávon mellette maradni – tette hozzá Pamela, aki szerint a szeretlek szó épp annyira fontos, mint a bocsánat ! Ezt a dolgot ami köztük van óvni kéne, nem bizonygatni.”

View this post on Instagram

Sziasztok! Leszögezném, ha Engem mint gyermeke édesanyját nem alázna meg egy ország előtt, nem nyilatkoznék! Azonban ameddig, ez így folytatódik addig megvédem Magam és a lányomat. Tiszteletlenséget és a hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma! A Bors kérdéseire a válaszom: Persze, mint tudjuk, Berki Krisztián eddig még „soha” sem volt szerelmes… – szisszent fel Pamela a Borsnak. Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? Szerintem, a boldog szerelmi kapcsolatát nem az én provokálásommal kéne a porondon tartania. De ha esetleg ez a célja, tudnék olyat mondani, amivel „erősíthetem” az új kapcsolatát – mondta a csinos édesanya, aki réges-régen lezártnak tekinti a tévéssel való kapcsolatát. Nyomos okokkal léptem ki ebből a kapcsolatból és hagytam el gyermekek édesapját. -Az első három percben tényleg nagyon "szerelmes", udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után, bizony senkitől sem sajnálom őt! Inkább baromi sok erőt, kitartást és bizalmat kívánok azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének hosszútávon mellette maradni – tette hozzá Pamela, aki szerint a szeretlek szó épp annyira fontos, mint a bocsánat ! Ezt a dolgot ami köztük van óvni kéne, nem bizonygatni.

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

Natival egy kis bohóckodás

A Micsoda Nők-ben is beszélt az elmúlt időszakról

View this post on Instagram

Micsoda Nők 🤩

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

betöltés...