Heten erőszakolták meg a szaúdi nőt – mikor meghallotta az ítéletet, teljesen összetört!

Egy 19 éves lány épp diáktársa autójában várakozott, amikor hirtelen bepattant a járműbe 2 férfi. Az autót egy kihalt területre vezették, majd ott a lányt 7 férfi erőszakolta meg.

Nemrégiben szörnyű eset történt Szaúd-Arábiában!

Egy 19 éves lány épp diáktársa autójában várakozott, amikor hirtelen bepattant a járműbe 2 férfi. Az autót egy kihalt területre vezették, majd ott a lányt nem kevesebb mint 7 férfi erőszakolta meg.

A meggyalázott lány irtózatos traumát élt át, ám a bíróság ítélete szintén sokkoló volt számára: Eredetileg 90 bötütésre ítélték, mert egy olyan férfi autójában tartózkodott, aki nem a rokona, viszont mivel a megtört lány beszélt a sajtónak a bíróság felháborító döntéséről, az ítéletet súlyosbították: 200 botütésre és börtönbüntetésre ítélték!

Az erőszakolók büntetése 5 év börtön lett, ami különösen enyhének tűnik annak fényében, hogy az ország rendkívül szigorú büntetőpolitikát alkalmaz, számos esetben szabnak ki halálbüntetést, többek között nemi erőszak is volt már példa rá.

Az ultrakonzervatív iszlám országban a nő hibájának is tartják, ha nemi erőszak áldozatává válik, és sajnos, itt, Magyarországon is, még mindig sokan gondolják úgy, hogy az erőszaknak sok esetben a nő kihívó magatartása az oka.

Ideje lenne már belátni: Nem a divatos öltözködés vagy a nő kihívó magatartása áll a háttérben! Egy kutatás során nemi erőszak elkövetőivel készítettek interjúkat, és az derült ki: nem érdekli őket a nő külseje, öltözéke, sokkal inkább az, mennyire lehet könnyen megtámadni.

Ne felejtsd el megosztani, mert fontos a téma!

betöltés...