Ebben a szobában csak egy szék és egy asztal fért el. Nézd meg hogy alakította át a srác!

Ha kevés bútorod van, és kicsi élettered, akkor sem kell aggódnod, hiszen a minimumból is csodálatos dolgokat lehet alkotni. Csupán egy kis kreativitásra, fantáziára és néhány alapanyagra van szükség. Inspirációnak pedig itt van az alábbi példa.

Az alábbiakban láthatjuk, hogyan lesz minimalista hálószobából pazar alvótér, és dolgozószoba egyben. Nem szükséges belsőépítész hívnod, csupán fogj neki, és úgy alakítsd az élettered, hogy otthon érezd magad benne.

Kis helyek esetében praktikus, ha emeletes vagy emelvényre helyezett ágyat készítünk, így alsó részt is beépíthetjük, vagy tárolónak használhatjuk. Pl. ide lehet elrejteni a vendégek ágyát, szükség esetén előhúzhatjuk.

Az alábbi képsoron is láthatjuk, hogy mennyire fontos a stabil szerkezet kialakítása. Nem elég csak jól megalapozni az ágyat, fontos, hogy masszív faanyagból készüljön, melyet a falhoz is kell rögzítenünk. Az alsó fiókos rész kerekekkel van ellátva, így bármikor elrejthetjük, ha nagyobb térre van szükségünk. A tulajdonképpeni dolgozószobából kihúzható ágy segítségével, estére pillanatok alatt hálószobává varázsolhatjuk a helyiséget.

Nagyon ötletes, és könnyen elkészíthető. Ezt látva, már többé azok sem kell panaszkodjanak, akik egy kis területű garzonban laknak.

betöltés...