Elhagyta a feleségét és a titkárnőjével beköltözött a villájukba – de ekkor a feleség kegyetlen bosszút állt

Még nem olvasta ezt a történetet? Már egy ideje kering az interneted ez a szerelemről, megcsalásról és bosszúról szóló történet.

Jake és Judith a 37. házassági évfordulójukat ünnepelték, nem sokkal később Jake bejelentette, hogy egy fiatalabb nővel szeretne élni. Ez a másik nő pedig nem más volt, mint a titkárnője.

De mindez nem volt elég. Jake azt mondta, szeretőjével a gyönyörű villában fognak lakni. Judith teljesen összetört. Nem tartotta igazságosnak, hogy a villát, melyben házasságuk nagy részét leélték, most elhagyja.

Mikor egy kicsit lenyugodott, olyan bosszút eszelt ki, mely hosszú távon Jake és új élettársa életére nagy hatással lesz.

Jake kiváló ügyvédjei segítségével megszerzett minden papírt, melyek biztosították, hogy az új élettársával a villát el tudják foglalni.

Edithnek 3 napot adott a költözésre. Edith egy költöztető céget bízott meg azzal, hogy értékeit és a 37 év házasság emlékeit elszállítsa.

A költözés alatt Edithnek még arra is maradt energiája, hogy a mélyhűtő és a borhűtő tartalmát is ellenőrizze (garnéla, kaviár, drága borok) és evett is belőle. Ekkor jutott eszébe a tökéletes bosszú….

A garnélák héját elrejtette, a kaviárból pedig szép adagot különböző szobák függönytartóiba szórt.

Mikor az új pár beköltözött, azonnal feltűnt nekik a bűz a lakásban. Mindent alaposan kitakarítottak, és még új szőnyeget is vettek.

De a bűz egyre elviselhetetlenebb lett, még egy takarítócéget is hívtak, hogy fertőtlenítsék a lakást.

De a cég nem talált semmit. Egyre kevesebb ember jött látogatóba, végül pedig a bejárónő is felmondott. A pár úgy döntött, eladja a házat, de nem találtak rá vevőt.

Végül is Jake egy új házat vett amihez a banktól kellett kölcsönt felvennie, mert a másik házon nem tudott túladni. Ekkor elérkezett az idő, hogy Judith tervének utolsó fázisát is kivitelezze.

Azt mondta a volt férjének, hogy fizethet kevesebb gyerektartást, ha a nevére íratja a házat.

Jake biztos volt abban, hogy volt felesége nem tudott a házban terjengő bűzről. Ezért beleegyezett abba, hogy alacsony összegért eladja neki a házat.

Ezután Jake és új partnere boldogan beköltöztek az új házba de magukkal vitték a régi házból a függönytartókat is!

betöltés...