Apát és fiát tapsviharral ünneplik a fellépés után – ezért Simon kénytelen megnyomni az arany gombot

Emlékszel esetleg Jack és Tim Goodacre-re? Ők voltak azok, akik a tavalyi Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban felléptek és óriási sikert arattak dalukkal. Saját maguk írták a dalaikat és ezt énekelték el a közönségnek, valóban megérdemelték, hogy továbbjussanak.

Aki látta már egyik tévés közvetítését ennek a tehetségkutató versenyek, tudja, hogy Simon Cowell, ez egyik zsűritag igen szigorú és őt nem könnyű lenyűgözni. De ennek a duónak sikerült, és előadásukkal eljutottak odáig, hogy a zsűritagok megnyomták az “arany gombot.”

A duó a 12 éves Jackből és 43 éves apjából Timből áll. Ők írták azt a dalt, amit a zsűri előtt elénekeltek és mindenki meghatódott a gyönyörű nóta hallatán.

A dal címe “The Lucky Ones (A szerencsések) volt és Jack ezt tette hozzá: “A dal arról szól, milyen szerencsések vagyunk, örülnünk kell annak, amink van.”

És nyilvánvaló, hogy nem csak nekik tetszik ez a dal, hanem a zsűritagoknak. Még a szigorú Simon Cowell is szinte elolvadt, amikor meghallja a dalt.

Az arckifejezése mindent elmond. Nézd meg a lenti felvételt, amiben 3 perc elteltével hallhatod a dalt.

betöltés...