Letérdelt a barátnője elé – de egy másodperccel később már valaki más felé fordult

Néhány nappal ezelőtt Cassandra Reschart azzal ébresztette a barátja, Grant Tribbett aznap reggel egy kávézóban fognak reggelizni. Azt kérte, hogy viseljen szép ruhát, majd segített az öt éves Adriannanak is kiválasztani egy gyönyörű ruhát.

– Nem értettem, hogy miért kell ennyire kiöltöznöm egy reggelihez, de követtem Grant utasításait “- mondta Cassandra a Todaynek .

Miután jóllaktak a reggelivel, Grant az erdőbe kísérte őket. Cassandra nem értett semmit, ráadásul nagyon nehéz volt a magas sarkú cipőben sétálni, aztán egyszer csak egy régi hídhoz értek.

Publiée par How They Asked sur Samedi 17 juin 2017

Mielőtt Cassandra észbe kaphatott volna, Grant letérdelt, és megkérdezte Cassandrát, hogy leélné-e vele az életét.

Cassandra elsírta magát örömében, és gondolkodás nélkül igennel felelt.

Egy pillanattal később Grant ismét térdre ereszkedett. Ezúttal Adriannához fordult és arra kérte, hogy az apja lehessen, és elmondta neki, hogy mennyire szereti őt és élete végégig mellette lesz.

Publiée par How They Asked sur Samedi 17 juin 2017

Cassandra egyre jobban zokogott a meghatódottságtól, Adrianna szóhoz sem jutott a boldogságtól. Cassandra kapott egy gyönyörű ezüst gyűrűt, Adriannanak pedig átnyújtott egy nyakláncot egy szív medállal.

Publiée par How They Asked sur Samedi 17 juin 2017

– A lányommal való kapcsolata nagyon fontos nekem, mondta Cassandra a Todaynek, és folytatta: Nagy szerencse, ha valaki megtalálja a lelki társát, de olyan embert találni, aki feltétel nélkül szereti a lányomat is, olyan álom volt, amelyet nem gondoltam, hogy valaha is valóra válhat.

Publiée par How They Asked sur Samedi 17 juin 2017

Nagyon örülünk hogy ez a kis család így egymásra talált, kívánjunk nekik sok boldogságot egy megosztással!

betöltés...